Vinterferie hos Modelbane Europa | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Vinterferie hos Modelbane Europa

181396 modelbane europa drenges normal620
Modelbane Europa
Østergade 9
8370 Hadsten
Se kort
Alle
50/90 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Der er åbent alle dage i ferien.

MODELBANE EUROPA - ÈN AF EUROPAS STØRSTE MODELJERNBANER!

Besøg Modelbane Europa og oplev en af Europas største modeljernbaner med over 400 kvm anlæg og over 100 tog i drift. Togene kører i et tysk inspireret landskab med dybe dale og høje bjerge, floder, mørke tunneller og imponerende broer. Der er liv i byernes gadebillede med mennesker, sporvogne, busser og skibe i havnen. Også på jernbanen er der livlig trafik. Linjerne mødes på hovedbanegården med 11 perronspor. Togene viser over 100 års jernbanehistorie med både damplokomotiver og moderne højhastighedstog.

Oplev også den østjyske længdebane i miniformat, hvor gæsterne selv kan få togene til at køre med tryk på forskellige knapper. Der er lys og lyd, som giver en autentisk fornemmelse, når togene holder stille på stationen i Hadsten og Lerbjerg. Der er lagt stor omhu i detaljerne i bygningerne og omgivelser, der er baseret på et stort udvalg af DSBs arkivmateriale.

FOR BØRN

For børnene er der mulighed for selv at køre togene på de mindre baner i caféen eller at prøve at bygge huse og vogne til legebanen. Der er desuden en hyggelig café med kaffe, the, is, slik og husets specialitet; svellekage. Du kan også blive fristet af udvalget af modeltog.

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 17. februar 2019 kl. 10-17.