VINTER I VALHAL PÅ FÆNGSLET

Vinter i valhal nyhed 1 normal620
FÆNGSLET
Fussingsvej 8
8700 Horsens
Se kort
Alle
50/80 kr.
faengslet.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

I hele vinterferien slår FÆNGSLET dørene op til sjov for hele familien! Gå på opdagelse i Valhals univers, når vi inviterer indenfor til spændende aktiviteter med de nordiske guder.
Hjælp Thor med at få sin stjålne hammer tilbage i aktivitetsløbet eller kom til kreaværksted, bliv klar til fastelavn og lav tylskørter, der får selv kærlighedsgudinden Freja til at falde i svime.

På Fængselsmuseet kan du visitere en fængselscelle for skjulte genstande, prøve en fangedragt i børnestørrelse eller bruge din kreativitet i mediaLab. Om du er til kamp eller krea, så er der noget for enhver smag.

Se de sjove aktiviteter herunder. Klik på overskrifterne for at læse mere om hver enkelte aktivitet.

1. Aktivitetsløb – Jagten på Thors Hammer | 11.-15. februar
Der er krise i Valhal. Thors Hammer, Mjølner, er blevet stjålet af de grumme Jætter – og han har brug for din hjælp til at finde den! Men skynd dig! Hvis ikke Thors hammer snart bliver bragt tilbage i sikkerhed i hans tronsal, bliver der Ragnarok!
Alder: Fra 6 år og op

2. Kreaværksted | 11.-15. februar
Lav glitrende masker, kroner, skjolde og tylskørter, der er prinsesser værdige – så kan du blive klar til årets fastelavn, der er lige om hjørnet. Bliv malet i ansigtet som din yndlings Valhal-figur, en smuk sommerfugl eller en sej kriger—kun din fantasi sætter grænser. Du kan også sætte dit helt personlige præg på FÆNGSLETs fastelavnsudsmykning, når vi inviterer alle deltagende børn til at pynte fastelavnstønder, så de er klar til Fastelavn på FÆNGSLET den 3. marts.
Alder: 4-12 år

Se mere på faengslet.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Seværdigheder
Musik/kunst undervisning

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 15. februar 2019 kl. 10-15.