UNITED CHANGE - EN VANDREFORESTILLING I FN’S VERDENSMÅL | Børn i byen - hvad skal vi lave?

UNITED CHANGE - EN VANDREFORESTILLING I FN’S VERDENSMÅL

Billedet findes ikke
Teater Svalegangen
Rosenkrantzgade 21
8000 Århus C
Se kort
Alle
60/110 kr.
svalegangen.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

ET GLOBALT FÆLLESAREAL
Teater, dans, musik. Dekorerede vægge af skrald. En animeret tidsrejse flankeret af et gospelkor. Graffitikunst og et digt der genfortryller vores forhold til jorden. En kvinde på toppen af et skraldebjerg. Miljøbingo og et verdensmåls-lykkehjul. Teatret Svalegangens sale, gader og baggårde er vores scene, når i maj 2020 inviterer til den første visning af UNITED CHANGE – en vandreforestilling i FN’s verdensmål. Takket være ambitiøse fonde og partnere præsenterer vi allerede i maj 2019 et gratis kick off event. Se mere nedenfor og følg med på vores sociale medier.

Verdensmålene er afgørende for en bæredygtig omstilling. For en renere, bedre og mere retfærdig verden for alle. Men hvad gør vi egentlig selv? Ambitionen med UNITED CHANGE er at skabe et globalt fællesareal, et kæmpe event, der udforsker hvordan udvalgte verdensmål kan blive til engagerende scenekunst. Det handler om at se nye muligheder i kunsten. At kunst rent faktisk indeholder en kapital af viden, erfaring, innovativ kraft, visioner og fantasi, som kan føre til handling i kampen for vores fælles klode.

MOD NYE HORISONTER
Visionen med UNITED CHANGE er at skabe en kalejdoskopisk vandreforestilling over en fireårig periode sammen med nogle af Danmarks bedste kunstnere og en række støttegivere, videnspartnere og erhvervssamarbejder. Rejsen begynder i år, men det hele kulminerer i et kæmpe interaktivt event i 2023, der vil tale til dine sanser og din lyst til at være med. Vejen til forandring er lang, men mange ønsker en forskel. Vi handler nu. Og vi handler sammen. Det er UNITED CHANGE!

Se mere på svalegangen.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Teater

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 30. maj 2020 kl. 17, 18, 20, 21.