THE FROG AT THE BOTTOM OF THE WELL BELIEVES THAT THE SKY IS ROUND (FR) | Børn i byen - hvad skal vi lave?

THE FROG AT THE BOTTOM OF THE WELL BELIEVES THAT THE SKY IS ROUND (FR)

The frog hovedbillede1 normal620
Godsbanen
Skovgaardsgade 3-5
8000 Århus C
Se kort
6-18 år
60/150 kr.
godsbanen.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

EN SANSELIG OG INTIM FORESTILLING OM BARNDOMSHJEMMETS MINDER
Vores barndomshjem og minderne om det første hus, det første landskab, den første legeplads forlader os aldrig. De ligger dybt i vores erindring, og selvom de med årene falmer, kan de dukke op i klare glimt, og vise noget helt grundlæggende, om hvem vi er blevet.

I THE FROG AT THE BOTTOM OF THE WELL BELIEVES THAT THE SKY IS ROUND, slår to trofaste tjenere dørene op til et hus, der langsomt toner frem i takt med en gådefuld erindring om dets beboere. Blandt objekter og billeder står verden stille i en times tid, mens vi befinder os i en andens hukommelse. Mr. Brin d’Avoines hukommelse. Manden der har dedikeret sit liv til at samle på huse. Nogle er så store at de rummer høje bjerge og dybe søer, andre så små at de næsten forsvinder, blot lyset forandrer sig en anelse. Uanset hvor mange forskellige huse, samlingen består af, så kan intet dog rigtig måle sig med huset, han boede i som dreng… barndomshjemmet.

Det legendariske Vélo Théâtre skaber på fineste vis en intim og poetisk atmosfære, hvor publikum træder ud af den sædvanlige rolle som tilskuer og i stedet bliver en privilegeret gæst i et drømmelignende hus. En imponerende visuel installation, hvor det er muligt for børn og barnlige sjæle selv at gå på opdagelse blandt de mange magiske objekter og minder.

Produceret af Vélo Théâtre

Se mere på iltfestival.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Festivaler
Musik/dans

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 26. maj 2019 kl. 13 & 15:30.