Tegn til baby - lær din baby flere tegn (4-18 mdr.) | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Tegn til baby - lær din baby flere tegn (4-18 mdr.)

11.3. tegn til baby normal620
Barselshuset
Frederiksgade 78
8000 Århus C
Se kort
0-1 år
0/250 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Hvordan styrker du bedst dit barns udvikling?

Du kan skabe tidlig indsigt og forståelse i dit lille barn og styrke dit barns selvværd og selvforståelse, når du øger din tegnmængde.

Det er netop udvidelsen af dit tegn-repertoire der gør, at du skaber den tidlige indsigt og forståelse og giver dit barn de bedste rammer for den fremtidige udvikling.

Har du været igennem den første workshop: Lær din baby de første tegn, eller er du selv gået i gang og har brug for flere tegn? -og viden om, hvordan du lettest øger dit tegn-repertoire?

Så vil vi nyde at se dig til vores skønne workshop, hvor fokus er at få hjulpet dig godt igennem processen med at øge din tegnmængde på den bedste og letteste måde!

Denne workshop vil gå i dybden med en succesfuld proces med tegn – med fokus på relevante tegn til din baby.

Det vi giver dig med hjem er:

· 50 tegn du vil få indlært, så du kan anvende dem, når du har brug for det!

· 5 tegnplakater med +100 tegn til hverdagens situationer

· Konkret redskab og øvelser til at få far og familiemedlemmer med på tegn

· Alt den vejledning der skal til – så du ikke går i stå ved 3-5 tegn

· Adgang til en lukket facebookgruppe specielt lavet til dette hold, hvor vi følger dig indtil din baby lykkes med tegn!

Denne workshop giver dig alle de tegn der skal til, så du kan skabe det kommunikationsgrundlag der gør, at din baby kan udtrykke sig og gøre sig forståelig i dagligdagen. Det er dette tegnforråd der gør, at du kan skabe tidlig indsigt og forståelse for dit lille barn - og give dit barn den bedste start!

Du vil under workshoppen også blive introduceret for et par lege du kan udføre med din baby undervejs i processen. Du vil få guidens i hvordan du fylder på med tegn, på en let og overskuelig måde - og blive holdt i hånden lige indtil jeres baby kan tale!

Målgruppe: Workshoppen er for mødre og fædre på barsel, bedsteforældre og andre tætte relationer til en baby på 0-18 mdr., der kunne tænke sig at komme rigtig godt fra start med tegn!

Hvis din baby er over 12 mdr. anbefales altid denne videregående workshop, uanset om I er igang med tegn eller ej.

Faciliteter: Der er plads til at du kan tage baby med ind i barnevognen eller lade baby stå og sove ude foran vinduerne. Du vil få udbytte uanset om baby sover eller er vågen, da det er dig, der skal lære tegnene først.

Pris: 250 kr. for medlemmer af Barselshuset og 350 kr. for ikke medlemmer.

Kategorier Tilføj ›

Barsel

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt mandag d. 06. maj 2019 kl. 12-14.