Sommerferie og et hav af oplevelser i Kattegatcentret

Sommerferieaktiviteter kattegatcentret sommerferien 2019 normal620
Kattegatcentret
Færgevej 4
8500 Grenaa
Se kort
Alle
95/175 kr.
kattegatcentret.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Ta’ hele familien med i Kattegatcentret i sommerferien og dyk ned i et hav af sjove oplevelser og aktiviteter både ude og inde, der med garanti vil gøre både store og små bidt af havet!

KRABBEDYST, VANDPJASKERI OG SÆLER
Udenfor i sommerferien kan hele familien blandt andet konkurrere om at fange dagens største krabbe i Den Store Krabbedyst, opleve sælerne hapse sild og lære bogstaver i sælanlægget, slå sig løs på den store vandlegeplads eller tage på en actionfyldt sejltur i RIB båd med bølgeskvulp og bølgehop for fuld skrue!

DANMARKS ENESTE SANDTIGERHAJ
Hele sommerferien kan du også gå på opdagelse mellem 250 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr og opleve dagens mange fodringer! De store hajer fodres og trænes hver dag kl. 14, hvor hajerne omringer dig, faretruende tandsæt flår fladfisk ud af dyrepasserens hånd, nursehajerne triller rundt på ryggen efter signal fra træneren og Danmarks eneste sandtigerhaj laver sit overraskelsesangreb!

NORDENS BEDSTE AKVARIUM
I sommerferien kan du også opleve vores hele nye plastik-fantastiske udstilling, ta’ på vores sjove opgaveløb ”Havjagt for havnørder” og blive klogere på livet i havet eller booke et prøvedyk i vores 1,5 millioner liter store Oceanarium med fem arter af hajer!

Om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller tør kaste dig ud på dybt vand i dykkerdragt, så står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser både inde og ude hele sommerferien, der med garanti vil bide sig fast for altid! Vi ses i Kattegatcentret i sommerferien – Nordens Bedste Akvarium!

KØB BILLET ONLINE OG SPAR 10%
Tjek dagens spændende program på kattegatcentret.dk - og få 10% rabat, når du køber dine billetter online!

Se mere på kattegatcentret.dk

Kategorier Tilføj ›

Tæt på dyr Trash
Seværdigheder Trash
Udendørs legepladser Trash
Naturoplevelser Trash
Museer/Udstillinger Trash
Indendørs legepladser Trash
Parker/haver Trash
Forlystelsesparker Trash
Dagsture Trash
Naturlegepladser Trash
Underholdning Trash

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 01. september 2019 kl. 10-17.