Sommerbeats | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Sommerbeats

Sommerbeats normal620
Radar
Skovgaardsgade 3
8000 Århus C
Se kort
13-16 år
500/0 kr.
radarlive.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

For musikinteresserede piger og kønsminoriteter på 13-16 år.

Kunne du tænke dig at lære at lave dine egne beats og elektronisk musik. Og møde andre musikinteresserede på din egen alder?

I sommerferien afholder Beats By Girlz elektronisk musik-camp kun for piger, transpersoner og ikke-binære.

Tre dage med musikproduktion fra kl. 10 til kl. 17. Den sidste dag afslutter vi med et 'show and tell' arrangement for familie og venner. Kom og vær med!

I løbet af de tre dage vil du lære at bruge et musikprogram på computer og få redskaberne til at producere dine egne numre sammen med de andre deltagere. Vi skal optage med mikrofon og spille på keyboards, lave beats og indspille akkorder og melodier. Vi hygger selvfølgelig også med snacks og frokost, som er inkluderet i prisen.

Undervejs kommer en gæsteartist forbi og kaster stjernestøv og inspiration over dage, i Aarhus bliver det artisten R&B artisten Josephin Bovién.

Alt dette sker i trygge og kreative rammer med jævnaldrende musikinteresserede.
Du behøver ikke at kunne en masse om musik eller elektronisk musik i forvejen. Hvis du har lysten og er nysgerrig på at lære noget nyt og bare elsker musik, kan du deltage. Vi er to erfarne musikproducere fra Beats By Girlz, der hjælper dig hele vejen fra start til slut. Der er plads til højst 10 deltagere pr. camp.

Hvis man er usikker på hvordan man kommer frem til Sommerbeats, så frygt ikke! Vi henter alle der kommer med toget på stationen den første dag. Alle får vores telefonnummer og vi har også forældrenes, hvis der skulle ske noget.

Kom som du er, vi har alt udstyr.

Tre-dages sommercamp for piger, transpersoner og ikke-binære i alderen

13-16 år

Datoer for camp i Aarhus:

5/7 - 7/7 2021, Kl. 10-17

Ansøgningsfrist:

D. 21 juni 2021

Pris: 500 kr.

Friplads: Det er muligt at ansøge om friplads, for dem der har brug for det. Skriv til os på hej@beatsbygirlz.dk om hvorfor du ønsker en friplads :-)

Kontakt: hej@beatsbygirlz.dk

Sommerbeats er støttet af Statens Kunstfond, Koda Projektpulje, Roskilde Kommunes Musikbypulje, Liljeborgfonden, Aarhus Kommune - Børnekultur Aarhus og Funch Fonden. Tak!

Se mere på beatsbygirlz.dk

Kategorier Tilføj ›

Musik/dans
Andre arrangementer
Top 5 Aarhus
Sommerferien

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • mandag d. 05. juli 2021 kl. 5/7 - 7/7 2021, Kl. 10-17
    Sommerbeats