SPAS om spiselige blomster | Børn i byen - hvad skal vi lave?

SPAS om spiselige blomster

Bloom blossom flora 105896 normal620
Gallo Huset
Nørre Allé 30
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/0 kr.
gallohuset.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en række arrangementer, der er åbne for alle, og hvor alle kan gribe stafetten og dermed værtskabet. Gallo Gartneriet har grebet stafetten i marts og har inviteret Anemette Olesen til at fortælle om spiselige blomster.

Anemette Olesen vil denne aften fortælle om de spiselige blomster i vor natur og have. Hvordan begyndte vi at spise blomster, og hvilke blomster har domineret herhjemme og i andre lande. Hvordan kan de tilberedes og dyrkes. Nogle blomster regnes også for lægeplanter. Hvilke planter er nemme at dyrke i haven og hvilke skal vi undgå at komme i maden.

Anemette Olesen har i mange år arbejdet med haver og mad. Hun har udgivet en række kogebøger og har en fortid som både restauratør, køkkenleder og museumsgartner. Det sidste har skærpet hendes interesse for urternes historie, både kulturelt og medicinsk.

Anemette fortæller ved hjælp af dias, og hun har desuden smagsprøver med.

Arrangementet foregår torsdag d. 28. marts kl. 19.00- ca. 21.30 i Gallo Huset, Nørre allé 30, 1. sal, tv., 8000 Aarhus C.

Der vil være mulighed for at købe kaffe/the og rødbede-brownies med bellis blomster i pausen.

Arrangementet er gratis!

Om Smag på Aarhus-stafetten
Formålet med Smag på Aarhus-stafetten er, at vi sammen kan opdage nye steder i Aarhus, lade os inspirere af hinandens viden, erfaringer og idéer. Arrangementerne kalder vi SPAS, som netop er en forkortelse af Smag på Aarhus-stafetten.

SPAS-arrangementerne afholdes den sidste torsdag i hver måned og er åbne for alle, ligesom alle er velkomne til at gribe værtskabet.

Måske vil du vise din byhave frem og fortælle om dit grønne fællesskab? Måske vil du dele din viden om tang, forspiring, fermentering, permakultur, kompost, vilde urter, spiseligt ukrudt eller noget helt ottende?

Se mere på smagpaaaarhus.dk

Kategorier Tilføj ›

Spisesteder

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt torsdag d. 28. marts 2019 kl. 19-21:30.