Sig hej til en haj

76993scnhajer2019mainwebsite1440x518px normal620
Storcenter Nord
Finlandsgade 17
8200 Århus N
Se kort
Alle
0/0 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Kalder alle vovehalse!
Fra og med 1. februar og frem til 10. marts kan du opleve hele 11 forskellige virkelighedstro hajer på nært hold i Storcenter Nord. Glæd jer til at sige hej til verdens største haj, hvalhajen og til verdens måske farligste haj, hvidhajen. Du kan også lære en masse spændende ting om de forskellige hajer ved at læse om dem rundt omkring på skiltene. Før du ved af det, er du blevet en haj til det der med hajer!

Skattejagt i vinterferien
Den 9. - 17. februar kl. 11-16 hver dag
Med Storcenter Nords undervandsverden hører selvfølgelig også en skattejagt med dertilhørende skibsforlis og skattekiste. Og der er brug for din hjælp! Dykkere har fundet, hvad der må være en kiste propfuld af skatte. Men de har brug for en god portion børnelogik for at kunne åbne den. Skattejagten kræver en tur rundt til alle hajerne og ender med en flot belønning, en del af den fantastiske skat!

Starten går fra Foyeren.

Opgavehæfte
Haj-safari og skattejagt kan være hårdt for selv den mest energiske eventyrer. Men det er der råd for. Snup en kaffe eller en smoothie og slap af med en masse spændende opgaver i vores gratis haj-hæfte. Her kan du læse mere om de forskellige hajer, give dem lige præcis de farver, DU synes, de skal have og løse alskens mere eller mindre svære gåder.

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Shopping

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 10. marts 2019 kl. 08-20.