Samtalesalon: Når to bliver til tre (eller flere) v. advokat Annemette Larsen | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Samtalesalon: Når to bliver til tre (eller flere) v. advokat Annemette Larsen

Annemette larsen 01 web 1200x 800 normal620
Barselshuset
Frederiksgade 78
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/0 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

i er ikke særlig gode til at tale om det svære, nemlig hvordan vi sikrer vores familie, os selv og vores unger, når vi bliver en familie og får børn.

Det er ikke mange, der har taget stilling til hvordan formuen skal fordeles ved samlivsophævelse/skilsmisse eller ved død.

Det er heller ikke særlig nemt at tale om, selvom det er yderst relevant for de fleste nybagte forældre. Mange lever nemlig i papirløse forhold eller i sammenbragte familier.

Skal sammenbragte børn sikres lige vilkår? Skal der tages særligt hensyn til din samlever på bekostning af særbørn fra tidligere forhold? Spørgsmålene er mange, relevante og svære at svare på.

Om Annemette

Annemette er uddannet jurist og advokat. De seneste 10 år har Annemette arbejdet som advokat, blandt med speciale i familie- og arveret, der omfatter rådgivning om testamenter og ægtepagter, bodelinger, børnesager, ægteskabssager, sager om samlivsophævelse samt behandling af dødsboer.

Annemette har siden 2012 været tilknyttet som fast juridisk rådgiver i Mødrehjælpen, er medlem af Danske Familieretsadvokater og er en del af det faste juridiske team ved Familieiværksætterne i Aarhus Kommune.

GRATIS for alle.

Kategorier Tilføj ›

Barsel

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt mandag d. 18. marts 2019 kl. 10-12.