Samtalesalon: Familielivet uden for hamsterhjulet | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Samtalesalon: Familielivet uden for hamsterhjulet

25.6. maj my banner normal620
Barselshuset
Frederiksgade 78
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/175 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Medlemspris: 135 kr.

For to år siden besluttede Maj My og hendes mand, at de ville være sammen med deres fire børn. Ikke bare nogle timer hver eftermiddag, men alle timer hver dag. De tog børnene ud af børnehaven og skolen, og har siden hjemmeundervist og hjemmepasset flokken, som er mellem 3 og 10 år.
I samme åndedrag satte de sig for at planlægge en hverdag, hvor penge og forbrug fylder mindre, og hvor familien fylder det meste.

Familien bor på Ærø på et lille landsted med grøntsager og grise på marken, fire katte i en solstråle på sofaen og en helt ny bunke udfordringer hver eneste dag. Det er et anderledes liv, men også et liv, som ikke er så uopnåeligt endda.

Under det både rørende og sjove foredrag deler Maj My værktøjer til at lære at lytte til din intuition, vække din indre normkritiker til live og finde modet til at leve så vitalt, som du drømmer om - uanset hvad din drøm er, og hvad alle andre måtte synes om det.

Foredraget giver dig en konkret indsigt i et liv med flow i økonomien uden fuldtidsarbejde og et stærkt parforhold - alt sammen uden for hamsterhjulet.

Bliv medlem af Barselshuset på www.bedrebarsel.dk for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller rabatter.

Kategorier Tilføj ›

Barsel

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt tirsdag d. 25. juni 2019 kl. 16.00-18.00.