Samtalesalon: Er amning altid det bedste? | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Samtalesalon: Er amning altid det bedste?

20.6. er amning altid det bedste banner normal620
Barselshuset
Frederiksgade 78
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/80 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Gratis for medlemmer af barselshuset.

Anette Elgaard Jensen er sundhedsplejerske og ammekonsulent. Hun har skrevet master om amning og flaskeernæring, som handler om hvordan amning bliver direkte forbundet med at være en god mor.

"Fortællingerne viser, at mødre i dag betragter amning som et naturligt tilvalg og et spørgsmål om vilje. De oplever det præsenteret sådan, at alle kan amme og forholder sig derfor ikke til den mulighed, at det måske ikke kan lykkes."

Anette har skrevet et blogindlæg til vores hjemmeside, som blev kommenteret og læst af rigtig mange. Kommentarerne vidner om vigtigheden af, at diskutere vores opfattelse af og måden vi taler om flaskeernæring på, som noget vi ser ned på. Mange mødre føler sig stemplet og møder fordømmende blikke, når de giver deres børn flaske.

Anette vil dele sin viden og der er mulighed for at man kan dele sine oplevelser omkring flaskeernæring og møde andre som har stået i samme situation.

Bliv medlem af Barselshuset på www.bedrebarsel.dk for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat.

Kategorier Tilføj ›

Barsel

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Der er ikke registreret nogle tidspunkter for dette arrangement i den kommende tid.