Russian Circus on Ice | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Russian Circus on Ice

Unknown 6 996x560 acf cropped normal620
Værket
Sven Dalsgaards Plads 1
8900 Randers
Se kort
Alle
425/495 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Med 50 års erfaring er Russian Circus on Ice det første og ældste iscirkus i verden, og de har begejstret utallige publikummer gennem årene med deres fortryllende skøjteløb, akrobatik og cirkus-storytelling. Til februar indtager de Store Sal med deres spektakulære is-show, 'Et Vintereventyr'.

“Det smukkeste og mest spektakulære show i verden,” kalder den tyske avis, Süddeutsche Zeitung, verdens ældste iscirkus, Russian Circus on Ice. Til februar omdanner det skøjtende cirkus scenen i Store Sal til et vidunderligt vinterlandskab og skøjter igennem eventyrets verden med deres forestilling “Et Vintereventyr”. Med elementer og karakterer fra eventyr som Snedronningen, Nøddeknækkeren, Tornerose, Alice i Eventyrland og Askepot er der garanteret eventyrlig underholdning for hele familien.

Det 50 år gamle iscirkus er verdenskendte for at kombinere skønheden og elegancen fra russisk skøjteløb med historiefortælling om imponerende cirkusfærdigheder og skabe et showprogram i verdensklasse, hvor de med spændende koreografier og over 300 farverige og flotte kostumer tager publikum med ind i en magisk verden, hvor det gode og det smukke eksisterer, og hvor alle drømme kan opfyldes. Der er derfor god grund til at se frem til 20. februar 2019, hvor iseventyret indtager Store Sal.

Kategorier Tilføj ›

Teater

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt onsdag d. 20. februar 2019 kl. 19.