Rasmus Klump sejler mod Nord!

81252 scn rk hero 1640x1000px final ny normal620
Storcenter Nord
Finlandsgade 17
8200 Århus N
Se kort
Alle
0/0 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Leg på det gode skiv’ Mary fra den 1.-28. juli!
Rasmus Klump og hans venner har rejst verden rundt – og nu har det gode skiv' Mary sat kursen mod nord! Efter Skægs beregninger, ankommer det gode skiv’ Mary til Storcenter Nord d. 1. juli. Og det bedste er, at skivet ligger til kaj næsten hele juli måned!

Der er en masse sjov at lave ombord! Dans f.eks. til Rasmus Klump-sange, se en masse Rasmus Klump-tegnefilm eller sæt jer og læs en af de farverige Rasmus Klump-bøger. Man kan også spille ombord på skibet. Hjælp blandt andet Kong Neptun med at samle guldmønter til hans skat eller hjælp Fru Klump med at fange ingredienser til pandekagejagten.

Hver lørdag i juli kl. 10-15 kan alle børn hjælpe med at finde Fru Klumps forsvundne pandekageopskrift. Alle, der kender Rasmus Klump, ved nemlig, hvor vigtigt det er at slutte et eventyr af med en god stak pandekager. Derfor må opskriften findes! Fru Klump kan godt huske ingredienserne, der skal bruges, men ikke hvor meget! Gå på opdagelse rundt i centret for at finde vigtige informationer til pandekagedejen. Når alle ingredienserne er fundet, får børnene den hemmelige pandekageopskrift, et flot Rasmus Klump diplom og badge! Start er i foyeren.

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Storcenter Nord ved at dele et billede med #rasmusklumpmodnord.

Kategorier Tilføj ›

Shoppingevents
Aktivitet
Indendørs legepladser
Storby
Tips
Sommerferien

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt tirsdag d. 28. juli 2020 kl. 8-19.