Paradis | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Paradis

Teater refleksion forestilling paradis thumbnail normal620
Teater Refleksion
Frederiksgade 72b, 1
8000 Århus C
Se kort
8-18 år
70/135 kr.
refleksion.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Levende og humoristisk fortælling om den triste bedemand, der ikke kan få øje på livet
De Røde Heste og Teater Refleksion

Bedemandens hverdag er trist og grå. Hver dag går han på arbejde, og når han er færdig, går han hjem igen. Han bor alene, har ingen venner og kæledyr har det med at dø tidligt, ved han, så det kan ikke rigtig betale sig. Blomster visner – ja alt forgår, og han er i det hele taget ikke særlig imponeret over livet.

Men han har en helt særlig evne: han kan nemlig tale med de døde, og de døde taler gerne om blomster, damers numser, carporte, vejret og alt det, de ikke nåede. Og pludselig tager livet fat om bedemanden!

‘Paradis’ er en livsbekræftende fortælling, der har stor menneskelig dybde. Med humoristisk lethed præsenteres vi for livets kontrastfyldte vilkår. Sorgen er glædens forudsætning – døden livets præmis, og selvom hverken livet eller døden er ensidig glædelig, findes paradis måske alligevel på begge sider af kistelåget?

”Teater Refleksion og De Røde Heste har tryllet Kim Fupz Aakesons fantastiske bog »Paradis« om til en humoristisk og livsbekræftende forestilling.” ★★★★★ – Århus Stiftstidende

★★★★★ – Teateravisen

Se mere på refleksion.dk

Kategorier Tilføj ›

Teater

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • søndag d. 24. april 2022 kl. 14.00
    Paradis
  • tirsdag d. 26. april 2022 kl. 9.30 og 11.00
    Paradis
  • onsdag d. 27. april 2022 kl. 9.30 og 11.00
    Paradis