Påsken på ARoS | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Påsken på ARoS

Kunstjagt normal620
ARoS
Aros Allé 2
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/135 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Påsken byder på masser af oplevelser for hele familien uanset om du er stor eller lillebitte. I kan bl.a. opleve fascinerende interaktiv videokunst i Tomorrow is the Question og danske landskabsmalerier fra slutningen af 1800-tallet i Drømmen om Danmark. I udstillingen MOVE! kan I opleve Jeppe Heins 400 meter lange kuglebane og bagefter bygge jeres egen bane. Selvfølgelig skal I også nyde den spektakulære udsigt over Aarhus i alle regnbues farver fra Your rainbow panorama

FAMILIE-AKTIVITETER
Alle åbningsdage kl. 11.00-16.00:

Kreativ med hele familien
Få spændende perspektiver på oplevelsen af særudstillingen Tomorrow is the Question, når I sammen kaster jer ud i kreative udfordringer med anderledes materialer. Pris: kr. 25 pr. deltager efter betalt entré til ARoS

Alle åbningsdage kl. 10.30:

ARoS Familieture
Spil materialebingo, prøv kræfter med mystiske formindskelsesglas, flyv med fortælletæppet eller mød den vildeste Kunst-Kat. Turen dykker ned i kunstens verden på en legende og udfordrende måde, hvor alle i familien kan være med (varer ca. 45 min). Gratis efter betalt entré til ARoS.

Alle åbningsdage kl. 10.00-17.00 (onsdag kl. 10-22)

Kunstjagt for hele familien
Få udleveret den aktuelle Kunstjagt i billetsalget og find de vildeste kunstværker på ARoS. Løser I de tilhørende opgaver og afleverer KunstJagten i cafeen, kvitterer vi med en præmie til alle børn. Gratis efter betalt entré til ARoS.

Alle åbningsdage kl. 10.00-17.00:

Børnelounge (0-6 årige)
Træk stikket og træd ind i Studio 2, hvor familiens mindste kan lytte og lege samt nyde ro og fordybelse i bløde møbler. Gratis efter betalt entré til ARoS.

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 21. april 2019 kl. 10-17.