OPLÆG: RÅD OG VEJLEDNING OM AMNING V/ AMMEHJÆLPEN

14.3. ammehj lpen normal620
Barselshuset
Frederiksgade 78
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/80 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Den 14. marts får vi besøg af Ammehjælpen i Barselshuset.

Ammehjælpen drives af Bente Juul-Lassen, der er IBCLC-ammerådgiver og autoriseret social- og sundhedsassistent, med næsten 20 års erfaring fra henholdsvis fødeafdelingen på Skejby Sygehus og Sønderborg Sygehus. Her har Bente også erfaring fra neonatal-afdelingen (tidligt fødte) og opnået sine kompetencer på basis af gennemførte specialkurser.
Bente er desuden mor til 3 børn.

Ammehjælpen tror på, at amningen starter før baby kommer til verden. Det udsagn vil tager Bente udgangspunkt i og forklarer nærmere, når hun gæster Barselshuset torsdag den 14. marts 2019. Amning er helt naturligt, men foregår sjældent som på film, hvor baby fødes, lægges til brystet og bare spiser. Bare det var så vel, men faktisk er det meget almindeligt, at amningen driller og skaber (stor) frustration, det glemmer man bare at forberede sig på som gravid.

Det er Bentes sigte, at hjælpe kommende og nybagte forældre med støtte, råd og vejledning til et godt og trygt ammeforløb.

Oplægget vil bl.a. handle om hvorfor man skal forberede sig på amningen og hvad det konkret betyder. Og så skal vi tale lidt om de famøse ”gulddråber” og babys første måltid efter fødslen - for hvor meget skal en baby egentlig spise, og hvordan lægger man barnet til brystet? Hvordan etablerer man nogle stressfrie og rare spisesituationer og sikrer sig, at baby bliver mæt og tilfreds?

Efter oplægget er det muligt at stille spørgsmål og modtage ammehjælp.

Pris: 80 kr.

Gratis for medlemmer af Barselshuset. Bliv medlem af Barselshuset for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat.

Kategorier Tilføj ›

Barsel
Pleje/rådgivning

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt torsdag d. 14. marts 2019 kl. 10:30-12:00.