Onkel Reje og Brilles Mega Store Magiske Trylleshow | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Onkel Reje og Brilles Mega Store Magiske Trylleshow

079232b9 reje trylle poster 996x560 acf cropped 1 normal620
Værket
Sven Dalsgaards Plads 1
8900 Randers
Se kort
Alle
195/195 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Onkel Reje er børnefavorit på DR Ramasjang og på scener rundt omkring med sine musikvideoer og shows, der ikke er som børneshows er flest - men som går rent ind hos børnene. Nu er han klar til at indtage Randers med sin familieforestilling 'Onkel Rejes Store Trylleshow'.

Det kan siges meget enkelt. Onkel Reje er modsætningen til alt det, vi prøver at lære vores børn af gode manerer. Og det går lige ind hos dem, der – ligesom Onkel Reje – også synes, det er sjovere at lave alt det, man ikke må.

Med sine store hits som ‘Piger der er ude på ballade’ og ‘Jeg ka’ ikke li’ at gå i bad’ har Onkel Reje – eller Mads Geertsen, som er manden bag karakteren – skabt et originalt og befriende univers for børn, og populariteten hos den rødmossede, piberygende figur er til at tage og føle på.

Lad bare sulfo, pli og broccoli blive derhjemme før denne familiekoncert og lad børnene få en kæmpe oplevelse ved at komme tæt på den løjerlige antihelt, mens forældre og bedsteforælde kan smile ad Rejes syrede rim og røverhistorier, der er både platte og politisk ukorrekte – og slet ikke til at stå for.

Kategorier Tilføj ›

Teater

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 10. februar 2019 kl. 15.