Økologisk høstmarked 5/9-21 (kl 10-16) | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Økologisk høstmarked 5/9-21 (kl 10-16)

4stkny normal620
Andelssamfundet i Hjortshøj
Gammel Kirkevej 117a
8530 Hjortshøj
Se kort
Alle
0/0 kr.
andelssamfundet.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Søndag d. 5. september 2021 (kl 10-16) kan du tage familie, venner eller kæresten med til Økologisk Høstmarked. Du kan få alle sanser bragt i spil, se hvor dyrene bor, og hvor de økologiske gulerødder, æbler, æg og havregryn kommer fra.

I Hjortshøj slår Andelssamfundet dørene op for Økologisk Høstmarked fra kl. 10 – 16, med et alsidigt program for både børn og voksne. Andelssamfundet i Hjortshøj driver et lille økologisk landbrug på 19 ha jord med geder, grise og høns samt en fælles grøntsagsordning.

I og omkring fælleshuset ’Petersborg’ er der stader med forskelligt kunsthåndværk. Der er halmballelegeland til børnene og for de voksne vil der være rundvisninger i landbrug, natur og byggeri. I gårdbutikken ’Høkeren’ er der økologiske specialiteter og bageriet sørger for godt brød og lækre kager, som enten kan købes i butikken eller nydes i cafeen sammen med en kop kaffe eller te. Cafeen byder desuden på forskellige frokostretter. Isvognen ’De fire istider’ er også på pletten med lækker is.

”Høstmarkedet i Andelssamfundet er et arrangement med rigtig mange aktiviteter i børnehøjde. For eksempel plejer klappedyrene, traktorturene og halmborgen at være meget populære”, siger Karen Rolskov fra Andelssamfundets landbrugsgruppe. Til det Økologiske Høstmarked er du med til at fejre den økologisk høst og resultatet af mange måneders arbejde i marken.

Find folderen og flere detaljer på www.andelssamfundet.dk og på Andelssamfundets facebookside.

Se mere på andelssamfundet.dk

Kategorier Tilføj ›

Cafeer
Tæt på dyr
Økologisk
Naturlegepladser
Bondegårde
Bagerier
Din weekend
Lev grønt

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 05. september 2021 kl. 10-16.