NOTHING HAPPENS (DK/FR) | Børn i byen - hvad skal vi lave?

NOTHING HAPPENS (DK/FR)

Nothing happens 1920x1080px normal620
Århus Teater
Teatergaden
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/0 kr.
aarhusteater.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

EN VIRTUAL REALITY-OPLEVELSE MED ANIMATIONSFILM
Det er en iskold dag i udkanten af byen. Langsomt og lydløst begynder en menneskemængde at tage form blandt birketræerne i det sneklædte landskab. Kun akkompagneret af krageskrig danner menneskene en række langs med horisonten. De er samlet for at bevidne en hændelse. Ingen siger noget, alle venter på at noget skal ske… men hvad?

NOTHING HAPPENS består af to sammenhængende dele, en animationsfilm og en VR-oplevelse. Som film er værket et visuelt stærkt og tankevækkende møde, hvor man oplever at betragte og blive betragtet. I VR-oplevelsen stilles der spørgsmålstegn ved betragterens rolle, idet man inviteres til aktivt at deltage i hændelsen. Som publikum bliver man suget ind i animationens unikke og sanselige verden – man betragter ikke længere blot værket, man ér i det.

Det prisvindende par Michelle og Uri Kranot, bryder med forestillingerne om, hvad animation kan. De bevæger sig i grænselandet mellem installationskunst, teknologi og animation, der i høj grad inddrager og udfordrer sin beskuer.

Produceret af TinDrum

Se mere på iltfestival.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Film

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 26. maj 2019 kl. 11 - 19.