MONUMENTAL CONSTRUCTION - AARHUS EDITION (FR) | Børn i byen - hvad skal vi lave?

MONUMENTAL CONSTRUCTION - AARHUS EDITION (FR)

Monumental constructions 1920x1080px normal620
Store Torv
Store Torv 1
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/0 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

BYG DIN BY I PAP– FÆLLES BYGGEPROJEKT FOR STORE OG SMÅ
Under dette års ILT Festival inviteres byens borgere, store som små, til at arbejde sammen om at bygge et gigantisk og visuelt imponerende monument af pap, der er specielt designet til Aarhus og ILT Festivalen, og på den måde skabe en ny by inde i byen.

Det spektakulære udendørs scenekunstprojekt, MONUMENTAL CONSTRUCTION – AARHUS EDITION af franske Olivier Grossetête samler byens borgere om et fælles kunstnerisk projekt for både unge og gamle og gør det muligt for alle uanset køn, alder, religion, social status, etnisk baggrund, samt fysisk evne at skabe noget storslået sammen. Fordi sammen kan vi flytte bjerge ... eller i det mindste en monumental papkonstruktion, der måler næsten 20 meter høj og vejer mere end 1 ton.

STORSLÅET OPFØRELSESCEREMONI OG FÆLLES NEDRIVNING
Byen omdannes til en scene, når monumentet i fællesskab samles og rejses af byens borgere og kulminerer i en smuk ceremoni lørdag aften iscenesat særligt til Aarhus.
Alle byens borgere - børn og voksne - inviteres også til at hjælpe med nedrivningen dagen efter. Det symbolske destruktionsøjeblik er lige så underholdende og involverende som selve byggeprojektet. Kom og vær med!

Produceret af Olivier Grossetête og ILT Festivalen

Se mere på iltfestival.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Festivaler

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 26. maj 2019 kl. 21:30-22:30 & 10-18.