MØD DITTE JULIE FRA DEN STORE BAGEDYST | Børn i byen - hvad skal vi lave?

MØD DITTE JULIE FRA DEN STORE BAGEDYST

Ditte julie jensen normal620
HTH
Agerøvej 29 a
8381 Tilst
Se kort
Alle
0/0 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Kom og mød Ditte Julie Jensen fra ’Den store bagedyst’

I 100 år har svenske Electrolux skabt innovative løsninger til hjemmet – og det skal fejres med manér. Derfor har Electrolux helt ekstraordinært valgt at komme til Tilst for at invitere alle - store som små - på gratis kager. Danmarks kagedronning Ditte Julie Jensen og Jesper Hemmingsen fra ’Den store bagedyst’ har lavet deres versioner af svenske kageklassikere. Du kan endda møde Ditte Julie, når hun kommer forbi Elgiganten/HTH. Du kan også prøve Augmented Reality og deltage gratis i konkurrencen om at vinde Electrolux’ helt nye ovn, der gør madlavning til en leg.

Der er lagt op til en hyggelig dag med familien ved HTH, når Electrolux kommer forbi med en helt særlig taste truck og byder på svenske oplevelser.

”Hele byen er inviteret med, når Electrolux kommer forbi vores butik med en en specialdesignet taste truck og lægger op til svensk hygge med lækre svenske kageklassikere, stor konkurrence og inspiration uden for butikken. Vi glæder os meget til at byde alle velkommen,” udtaler Mikkel Heiberg Teamleder HTH Tilst.

Mød Ditte Julie – og smag hendes lækre ’Prinsesstårta’
Kommer du forbi butikken, kan du møde Ditte Julie – og smage hendes særlige svenske fødselsdagskage, som hun har skabt til denne anledning. Du kan endda få hendes hemmelige opskrift gratis med hjem.

”Da jeg deltog i ’Den store bagedyst’ i 2015, skulle vi lave en ’Prinsesstårta’. Det var bare ikke en almindelig udfordring. Opskriften stod på svensk, og jeg gik fuldstændig i panik, da jeg ikke kan læse svensk. Men selvom jeg hverken kunne læse opskriften eller bage efter den, endte jeg med at vinde udfordringen. Det var en sjov oplevelse, og jeg har mange gode minder og følelser knyttet til netop denne svenske kage. Derfor vil jeg gerne give dig min hemmelige opskrift på min helt egen version af en ’Prinsesstårta’. Jeg håber, at du vil nyde den lige så meget, som jeg gør,” siger Ditte Julie.

Du kan også sætte tænderne i Jesper Hemmingsens særlige ’Kanelbullar’. Og er du vild med dem, kan du få en opskrift med hjem og bage dem selv.

Produktlancering og konkurrence i HTH
I forbindelse med 100-års jubilæet lancerer Electrolux en helt ny køkkenserie, som kan købes i HTH. Den nye intuitive køkkenserie løser mange af de udfordringer, du oplever i dit køkken – og reducerer dit madspild.

Kogepladen justerer temperaturen, så varmen altid er tilpasset din mad – og ovnen styrer selv, så kød, fisk, grøntsager og brød er tilberedt perfekt. Damp sikrer, at dine grøntsager altid har et sprødt bid, mens køleskabet er designet, så madvarer bevarer deres saft, kraft og smag. Electrolux’ nye intuitive køkkenserie gør madlavning til en leg på en bæredygtig måde, fordi du ikke skal smide mistilberedt mad ud. Ovnen kan du i øvrigt vinde i konkurrencen, som afholdes på dagen – hvor du også kan opleve Augmented Reality, som på få sekunder fører dig til Sveriges smukke skovsøer.

”Vi glæder os meget til at komme til Tilst, og vi håber, at så mange som muligt har lyst til at komme med til vores fejring, hvor vi står klar med gratis kage og opskrifter, konkurrence og rådgivning. Så kom forbi og få en snak med os,” lyder opfordringen fra Thomas Brinch-Møller fra Electrolux.

Hvor: HTH Tilst
Hvornår: 3. oktober
Tidspunkt: Kl. 11-17.30 (Ditte Julie kommer kl. 14.30 - 17.30)

Kategorier Tilføj ›

Shoppingevents

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt torsdag d. 03. oktober 2019 kl. 14:30-17:30.