Legehelteløb i Skanderborg | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Legehelteløb i Skanderborg

54515752 10157224198664729 3266634739586433024 n normal620
Skanderborg Fælled
Skanderborg Fælled 1
8660 Skanderborg
Se kort
Alle
90/90 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve til Legehelteløbet på Skanderborg Fælled!

Legehelteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.
Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark.

Ved at deltage i Legehelteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Arrangørerne af Legehelteløbet på denne dag er Skanderborg Kommune og Skanderborg Håndbold. Løbet afholdes i forbindelse med Beach Håndboldstævnet på Fælleden.

Udlevering af løbsnumre, heltekapper og masker vil finde sted fra kl. 09:00 ved scenen, hvor der kl.10.00 også vil være opvarmning forud for løbet.
Selve løbet skydes igang omkring kl.10.15.

Ruten bliver på 1 kilometer og vil foregå rundt på Skanderborg Fælled. En god og sikker rute rundt om bygningen, i naturen og omkring beach-håndboldbanerne.

Distancen løbes det antal gange den enkelte ønsker, og der gives ved mål et kryds på hånden for hver runde, der gennemføres. Således kan alle superhelte med korte så vel som lange ben være med til at give den gas! 🙂

PRIS: 90 kr. pr. person. Alle, der gerne vil løbe med, skal købe en billet. Hver deltager får som en del af deres deltagelse i løbet en Legeheltekappe og maske i valgfri farve, løbenummer og et diplom for gennemført Legehelteløb, så vi sikrer at løbet bliver gennemført i ægte heltestil.

Hvis du har lyst til at dele din oplevelse fra Legehelteløbet på de sociale medier, så brug #legeheltene og #legehelteløb. Du er også meget velkommen til at sende billeder til os her på siden, så vi kan dele de sjove løbeoplevelser.

Læs mere om Legehelteløbet og tilmeld dig her: https://legehelteloebet.dk/

Vi glæder os til at se jer!

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Motion
Dagsture

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 22. juni 2019 kl. 9-12.