Kendisser i kamp for vacciner | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Kendisser i kamp for vacciner

Image001 normal620
Ceres Park og Arena
Stadion Allé 70
8000 Århus C
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Oplev en perlerække af kendisser og fodboldveteraner på slap line, når der afholdes UNICEF Cup på Ceres Park i Aarhus den 7. september. Formålet er at rejse penge til livsvigtige vacciner til udsatte børn verden over.

Vil du se Joey Moe lave en glidende tackling på Stig Tøfting? Eller opleve Le Mans legenden Tom Kristensen udfordre Rasmus Botoft i et hurtigt kontraangreb, så har du nu chancen. Lørdag den 7. september indtages grønsværen på AGF’s Superligastadion, Ceres Park i Aarhus af en festlig samling danske kendisser og fodboldveteraner, der spiller med og mod hinanden i den gode sags tjeneste til UNICEF Cup. Det er 6. gang UNICEF Cup afholdes i Danmark og første gang stævnet holdes i Aarhus, hvor det i år er en del af det officielle Aarhus Festuge program.

Le Mans legende frygter de glidende tacklinger

På dagen dyster otte hold mod hinanden i kampen om den eftertragtede UNICEF Cup Pokal, som Sisse Fisker og hendes TV-Værtshold kunne rejse hjem med sidste år. Man kan opleve Komikerlandsholdet under ledelse af Carsten Bang, der flankeres af bl.a. Rasmus Botoft, Geo og Brian Lykke. De spiller mod TV-Værtslandsholdet, der under kaptajnen Lars Christiansen stiller op med bl.a. Tom Kristensen, Claus Elming, Josefine Høeg, Jesper Grønkjær, Stig Tøfting og Thomas Gravesen. TV-Værtslandsholdet har den særlige ære at blive trænet af Danmarks kommende landstræner, Kasper Hjulmand, der således teknisk set debuterer som landsholdtræner ved UNICEF Cup 2019.

“Jeg glæder mig til at deltage for det gode formål - og håber at bidrage med to gode afleveringer fremad på banen og undgår helst glidende tacklinger,” lyder det fra den tidligere racerkører Tom Kristensen, der for første gang deltager i UNICEF Cup.

På banen kommer også Musikerlandsholdet anført af Joey Moe, et særligt AGF Legends & Friends hold med bl.a. tidligere anfører og europamester Martin Jørgensen og journalist Rasmus Tanholdt samt turneringsarrangørerne fra Danmarks Mest Velgørende Fodboldhold. De får kamp til stregen af en af UNICEFS virksomhedspartnere, nemlig Pressalit – der fast støtter UNICEFs arbejde for at sikre vand og ordentlige sanitære forhold i verdens udsatte områder – og som altså nu selv snører fodboldstøvlerne og går på banen for at samle endnu flere midler ind. Også et topmotiveret hold fra Dansk IngeniørService, som har støttet UNICEF gennem flere år, vil være at finde på banen og ti at holde styr på det hele kommer Politilandsholdet, samlet af Østjysk Politi.

På dagen spiller hvert hold 3-5 kampe af 15 minutters varighed, så der bliver rig lejlighed til at se en lang række tidligere sportsstjerner og andre kendisser på grønsværen.

Ceres Park åbner dørene kl. 14:00, første kamp spilles 14:30 og der er præmieoverrækkelse kl. 17:30. Entrebilletten koster 50 kroner som går ubeskåret til UNICEFS arbejde. Der er gratis adgang for børn under 12 og vil være masser af aktiviteter for børn på dagen.

Kategorier Tilføj ›

Kultur

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 07. september 2019 kl. 14-19.