Kæmpe julemarked i Kattegatcentret | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Kæmpe julemarked i Kattegatcentret

Mosaik normal620
Kattegatcentret
Færgevej 4
8500 Grenaa
Se kort
Alle
50/50 kr.
kattegatcentret.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

KÆMPE JULEMARKED I KATTEGATCENTRET
Ta' til Kattegatcentrets store julemarked den 19.-20. november 2022 og kom i julestemning blandt hajer, pingviner, søstjerner og julestjerner, alt imens du dykker ned i et hav af spændende juleboder med alt, hvad julehjertet begærer!

JULEMARKED FOR KUN 50 DKK - SPAR 20% ONLINE
Prisen for alle juleherlighederne er der også bid i, for entré til BÅDE julemarked og Kattegatcentret koster KUN 50 DKK - og du sparer 20% på dine julemarked-billetter, hvis du køber dem online i vores webshop!

JULEMARKED MED ET HAV AF JULEBODER
Begge dage fra kl. 10-17 kan du shoppe løs blandt mange spændende juleboder, hvor du i en kulisse med hajer, pingviner og farverige koralfisk kan købe et ocean af julelækkerier, julepynt, juledekorationer, pakkekalendergaver, julestjerner, julenisser, julekurve, julesokker, juletræspynt, sætte tænderne i kandiserede æbler og meget, MEGET mere.

Så der er masser af muligheder for at at få årets julegaver i hus! Hvad med fx at købe smukke sjal eller hjemmestrik til den kolde vinter, smukt forarbejdede julehjerter i træ - eller måske du mere er til gøre-det-selv-projekter? For så kan du også lave flotte gele- og bloklys!

FYLD MAVEN MED JULEGODTER
Når gavesækken bugner af julegaver, eller du bare har brug for en pause midt i juleshopperiet, kan du fylde maven med julegodter. Nyd en lun vaffel, en sprød æbleskive, lidt risalamande eller et dampende varmt glas gløgg. Du kan også gå på opdagelse i Kattegatcentret blandt de mere end 200 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr.

HVORNÅR ER JULEMARKEDET?
Kattegatcentrets store julemarked har åbent lørdag den 19. november og søndag den 20. november 2022 fra kl. 10-17.

ENTRÉ TIL JULEMARKEDET
Det koster KUN 50 DKK for entré til både julemarked og Kattegatcentret – og husk, at du sparer 20%, hvis du køber dine julemarked-billetter online i vores webshop!

OBS: Der er ingen fodringer i forbindelse med julemarkedet.

Se mere på kattegatcentret.dk

Kategorier Tilføj ›

Jul

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 20. november 2022 kl. 10-17.