Jul på Jens Nielsens Bondegård | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Jul på Jens Nielsens Bondegård

Jul p  frilandsmuseet herning normal620
Frilandsmuseet Herning
Museumsgade 32
7400 Herning
Se kort
Alle
0/0 kr.
museummidtjylland.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Lørdag den 30. november står julen for døren på Frilandsmuseet Herning og på Jens Nielsens bondegård. Sammen med de frivillige i Landsbylauget søger museet tilbage i historien og fejrer og fortæller om julen i gamle dage.

Kl. 11.00 slår vi dørene op til vores julegaveværksted, hvor du kan lave din helt personlige og hjemmelavede gave til bedstemor og bedstefar. I år laver vi flotte julekugler, juletræer og andre spændende ting. I vores julestue laver vi juledekorationer og voksæbler. Her kan du også klippe din helt egen pynt til juletræet.

Kl. 11.30 fortsættes juleløjerne, hvor vi vækker de berømte Mette Modes nisser. Nisserne har siden 1988 været en fast bestanddel af Hernings juleliv. Sammen med de tilhørende dyr fra skoven har nisserne ligget i hi på museets magasin siden sidste jul, så de skal vækkes med et ordentligt brag.

Du kan også opleve smeden arbejde over den åbne ild, og som noget nyt kan du gå på nissejagt i Frilandsmuseets huse og deltage i konkurrencen om flotte præmier.

Der er gratis entré for både børn og voksne. Gaver lavet i julegaveværkstedet og julestuen er dog forbundet med en mindre betaling. Husk kontanter eller Mobilepay, da museet desværre ikke modtager Dankort. Det vil desuden være muligt at købe kaffe/the og saftevand.

Vel mødt til julehygge på Frilandsmuseet Herning.

Se mere på museummidtjylland.dk

Kategorier Tilføj ›

Jul

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 30. november 2019 kl. Kl. 11-16.