JUL PÅ CENTRAL STATION

P 5 normal620
REE PARK – Ebeltoft Safari
Stubbe Søvej 15
8400 Ebeltoft
Se kort
Alle
90/170 kr.
reepark.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

De tre første weekender i december er der adgang til hele parken og banegården, hvor vi fejrer jul i den helt store stil.

Juleåbent: 1. - 2., 8. - 9. og 15. - 16. december kl. 11 - 17 alle dage

Entré: kr. 30,- for voksne og børn til og med 11 år har gratis adgang

Hele entréindtægten går ubeskåret til Karen Blixen Camp Trust, som arbejder med naturbevarelsesprojekter i Masai Mara i Kenya med base i Karen Blixen Camp

NYHED 2018: SKØJTEBANE

I Westernbyen Deadwood kan du, som noget helt nyt i 2018, lade børnene slå sig løs på den store skøjtebane. Banen er ca. 100 kvadratmeter stor og pyntet med grantræer, så man løber i en lille granskov. Skøjtebanen er gratis at prøve, når entréen er betalt.
Tag selv skøjter med eller lej dem i parken. Der er salg af varm kakao, kaffe, gløgg o.l. lige ved skøjtebanen. Så er der mulighed for at tage en lille pause fra turen rundt i parken.

Leje af skøjter: kr. 40,- /pr. time

Butikken har åbent
Du kan købe dine julegaver med hjem fra butikkens store udvalg og fra de forskellige boder på banegården. Eller hvad med et gavekort til et årskort, så er der mulighed for vilde oplevelser i 2019. Du kan også give en af de mange gavepakker som julegave, og husk, at hver gang du køber noget, så støtter du arbejdet med naturbevarelse og truede dyrearter. Junior Rangere

Junior Rangerne kan møde vores dygtige guider, og lære endnu mere om dyr og natur, og er du endnu ikke blevet Junior Ranger, så kan du tage optagelsesprøven og selv blive en af de seje rangere. Måske ønsker du dig at komme på Junior Ranger Summer Camp i 2019, vi har reserveret de første pladser allerede.

Julemanden kigger forbi

Kom og mød julemanden og nissemor. Hvis du er artig og heldig, har han måske julegodter med.

Boder på Stationen

På Central Station er der boder, som byder på alverdens gode sager. I løbet af de tre weekender vil du kunne opleve alt fra kunsthåndværk, glas, hudpleje, trævarer, skind og uld og julerier og fine håndarbejder. Mon ikke også der sniger sig en nisse eller to ind, som gemmer sig og holde øje med at det hele går ordentligt til.

Det er ikke de samme stadeholdere der er tilstede alle weekender, derfor kan udbuddet være forskelligt de enkelte weekender.

Amerika Expressen

Damptoget Black Beauty kommer ud at køre, så selvom bjørne er gået i hi for vinteren, er der fortsat elge og bison på prærien, og de arktiske ulve er helt klart i deres es, når sneen forhåbentlig lægger sig over landskabet i december. Det koster 50,- kr. at tage en tur med Amerika Expressen.

Vi gør opmærksom på, at dele af parken kan være lukket p.g.a. vejret.

Se mere på reepark.dk

Kategorier Tilføj ›

Tæt på dyr Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 16. december 2018 kl. 11-17.