Hip Hip Hip

Https   www.gruppe38.dk wp content uploads 2019 02 hiphiphip 8 c denisgysen web normal620
Teatret Gruppe 38
Irma Pedersens Gade 222
8000 Århus C
Se kort
5-18 år
gruppe38.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Forestillingen er en samling små poetiske fortællinger, som spiller for en eller to personer ad gangen i en lille fotokabine. Du vælger selv den historie du vil opleve, ved at indkaste en af de farvede mønter i kabinen – og klik! Du får din helt egen lille fortælling.

Billetter
Billetter til forestillingen er gratis, og kan kun bestilles ved at kontakte Teatret Gruppe 38 på mail post@gruppe38.dk eller tlf. 86 13 53 11 (telefonen er åben kl. 9.00-15.00 alle hverdage).

Der kan kun bestilles to billetter til samme forestillingsvisning. Børn skal være minimum fem år og skal være ledsaget af en voksen.

Det er muligt at bestille billet til hver halve time inden for spilleperioden (se nedenfor under “Info”), og der kan være op til 20 minutters ventetid. I ventetiden er det selvfølgelig muligt at opholde sig i teatrets foyer, hvor der findes vandudsigt, bar, siddepladser, garderobe og toiletter.

Bemærk venligst, at der er et begrænset antal billetter til rådighed. Billetterne bliver givet ud efter rækkefølge på bestillingerne – ind til der ikke er flere.

Alle er meget velkomne til at komme forbi teatret og badehuset inden for spilleperioden for at vente på første ledige plads til forestillingen, men vi kan desværre ikke garantere, at alle uden billet kommer til.

Se mere på gruppe38.dk

Kategorier Tilføj ›

Teater

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 27. oktober 2019 kl. 15.30-17.30.