Gratis: Drop-in workshops for hele familien | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Gratis: Drop-in workshops for hele familien

Drop in workshops 800x500 normal620
Århus Kunstakademi
Vestergade 29
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/0 kr.
aaka.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Lørdag den 9. oktober fra kl. 10.30 til 15.30 åbner Århus Kunstakademi op for muligheden for at prøve udvalgte kurser for børn, unge og voksne.
I løbet af dagen kan du droppe-in på 3 forskellige workshops, og lade dig inspirere af vores dygtige kursusundervisere, der alle vil give dig en smagsprøve på teknikker inden for tegning og grafik.
Du får mulighed for at komme ind i de historiske bygninger og mærke atmosfæren på vores værksteder, med plads til kunstnerisk udfoldelse, samtale og fordybelse.
Der vil være hygge i gården og vejledning om forårets kommende kurser.
Kom og fordyb dig i kunsten på Århus kunstakademi.

BØRNE- OG UNGEAKADEMI: FORDYBELSE I TEGNING
Århus Kunstakademi tilbyder hold for børn og unge mellem 8 og 17 år, der ønsker fællesskab, fordybelse og kunstnerisk indsigt.
På vores drop-in Workshop kan du prøve kræfter med tegning, så som animationsopbygning, portrættegning, forstørrelse af motiver som slik, reb, frugt, perspektivtegning af gader og bygninger.
Lene Nygaard underviser på tegning 8 – 14 år vil introducere dig i teknikkerne, og hjælpe dig med at komme i gang med tegneopgaverne.
Du bliver præsenteret for tegneplade, stubbe, knækgummi m.m.

FOR VOKSNE: GRAFISK WORKSHOP
På denne drop-in workshop vil uddannelse- og kursusunderviser Pernille Andersen præsentere dig for en lille smagsprøve fra grafikkens verden. Kom ind i grafisk værksted og lad dig inspirere af de mange muligheder. Trykgrafik er meget håndværksbaseret, og eksperimenter med forskellige teknikker er drivkraften til at finde dit udtryk. På værkstedet vil der også være mulighed for at se projekter og værker fra studerende på Århus Kunstakademiets åbne uddannelse.

FOR VOKSNE: TEGNE WORKSHOP
Hvis du går med tankerne om at fordybe dig i tegning, så kom og deltag på denne drop-in workshop. Hvordan tegner man et portræt, et landskab eller en opstilling? Hvad med croquis, er det for svært? Vores kursusunderviser Diego Roig står klar til at hjælpe dig i gang med små tegneøvelser. Gennem workshoppen vil du få en fornemmelse af, hvordan du med få materialer og værktøjer kan skabe dig eget udtryk.

Se mere på aaka.dk

Kategorier Tilføj ›

Workshops/foredrag

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 09. oktober 2021 kl. 10.30 - 15.30.