Familieworkshop - Claymation | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Familieworkshop - Claymation

Teater refleksion workshop claymation thumbnail normal620
Teater Refleksion
Frederiksgade 72b, 1
8000 Århus C
Se kort
8-18 år
100/100 kr.
refleksion.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Særlig Søndag med familieworkshop og stop motion-film

Claymation er en sammentrækning af ‘clay’ (ler) og ‘animation’. På denne workshop bruger vi modellervoks til at skabe figurer, som bagefter optræder i små film. Vi anvender den let tilgængelige stop motion-teknik, så alle kan være med.

Modellervoks er et nemt og sjovt materiale at animere med, og selv en lille simpel kugle kan få stor personlighed, når den begynder at bevæge sig!

Pris 100 kr. pr. person

Underviser Designer Amanda Sigaard Axelsen

Lidt om Amanda

Amanda Axelsen Sigaard blev uddannet designer fra Designskolen Kolding i 2016. Hun har stor erfaring med at undervise store som små fra sine år som billedskoleunderviser hos Kolding Billedskole, hvor hun underviste fast i løbet af de sidste tre år af hendes uddannelsesforløb.

Siden har Amanda arbejdet med scenografi og kostumer i forbindelse med teater og teaterinstallationer – og i samarbejder med både ARoS, Moesgaard, Teater Refleksion og flere andre teatre og kunstnere i og omkring Aarhus. Amanda har været fast tilknyttet Teater Refleksions produktioner siden 2017 og har sin daglige gang i huset.

OBS: Alle børn skal være i følgeskab med min. én voksen. Både børn og voksne deltager i workshoppen, og alle skal have billet.

Se mere på refleksion.dk

Kategorier Tilføj ›

Teater

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • søndag d. 06. marts 2022 kl. 13.00
    Familieworkshop - Claymation