Fællesskabet - Gammelt tøj på nye bøjler Vol.15

49551499 278073182881694 1023989910685614080 n normal620
Trøjborg Beboerhus
Tordenskjoldsgade 31
8200 Århus N
Se kort
Alle
40/40 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Vi vil gerne dele vores tøj med dig - men før du må få, skal du give (Ingen arme ingen småkager)

-Vi samler alle jeres fejlkøb ind, for små/store størrelser og generelt det du ikke bruger mere. Dit tøj vil blive ombyttet til point.

-Pointene kan du bruge til at bytte dig til noget nyt på byttedagen.

-Vi tager en lille indgangs pris på 40 kr. Det går til leje af lokale, en kop kaffe og et stykke kage på dagen.

-I første omgang gælder byttedagen kun for dametøj - alt til garderoben kan byttes.

- Det tøj du gerne vil bytte, tager du med på byttedagen og får dine point ved indgangen.

VEL MØDT!

----------------------------------------------------------------

Vi (Malene & Stine) har valgt at udvide vores interne tøjbytning. Det har været fedt at ‘få’ noget nyt til de dage hvor tøjkrisen kradser og skabet virker tomt, den glæde vil vi gerne udvide og dele med dig. Derfor har vi valgt at starte en ‘tøjbank’, for alle dem der vil være med. Vi kalder os TøjFællesSkabet, og vi vil gerne dele vores tøj med dig.

Formålet er, at vi igennem bytning kan komme nærmere på hinanden og en bæredygtig tankegang om et fællesskab, hvor vores pengepunge ikke bliver drænet af net-shopping og fejlkøb.

TøjFællesSkabet skal afholdes fast den sidste søndag i hver måned, så du kan sparer point op, hvis der ikke lige er noget der frister den pågældende gang.

Pointsystemet:
Vi har lavet et pointsystem, som vi kalder ’Omstillingsapparatet’ skalaen går fra 1-100 point, og det en genstand bliver vurderet til, er også det den bliver byttet for.

TøjFællesSkabet er ikke en 1-1 bytning. Alle lægger tøj i byttepuljen. Det vil sige, at indlever du for 60 point, kan du bytte det til en mængde, der har samme værdi.

MEN for at Fællesskabet ikke skal blive en død fisk, beder vi dig om at forholde dig til, hvad du giver til bytningen. Med andre ord det ville være en kedelig affære, hvis vi kun kan bytte sponsor t-shirts og slidte natbukser i mellem hinanden.

Vi bestræber os på at være pengeløse derfor intet salg mellem medlemmer, du kan hverken købe eller sælge dit tøj til vores arrangementer KUN BYTNING!

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Byttemarkeder

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 28. april 2019 kl. 13-15.