Efterårsferie på ARoS | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Efterårsferie på ARoS

Efter rsferiep aros normal620
ARoS
Aros Allé 2
8000 Århus C
Se kort
Alle
aros.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Efterårsferie på ARoS står på mental fitness for hele familien med masser af aktiviteter for de små grå på store og små. Hele ugen kan I sammen kaste jer ud i sjove og kreative aktiviteter, som I kan se herunder:

BENPÆNDSTEGNING
Er du eller ungerne seje til at tegne? Med lukkede øjne? Eller med ryggen til? Så kast jer ud i en tegnekamp mod hinanden og tegn på livet løs. Kæmpe stykker papirer og blyanter venter på jer og jeres kreativitet!

I kan også begive jer ud i 5 meters fri KrusedulleTegning, hvor I kan give jeres kruseduller liv eller lade dem være og se, om andre i løbet af ugen giver liv til jeres streger og tegninger.

FORM & GÆT
I kender helt sikkert Tegn & Gæt, men i stedet for blyant og papir, skal I her dyste i ler. Træk et emnekort, del emnet med din familie og form på livet løs. Dysten er på tid, og den der gætter lerfiguren først får et point!

MALERIFÆGTNING
Kan I forestille jer noget bedre end at fægte med maling? Næppe! Nu får I muligheden for at fægte det bedste I har lært, når I bliver pakket forsvarligt ind i sikkerhedsudstyr og spændt til et lærred. I får udleveret lange penselssværd og maling, og så er det ellers bare om at fægte-male! Hvert strøg på den andens lærred giver 1 point.

KNIPSEGOLF
I kender helt sikkert minigolf, men hvad hvis I ikke har nogle golfkøller? Knips jer igennem et spil golf på ARoS og dyst mod hinanden. I kan også dyste i ringspil og gå på opdagelse i de digitale stationer, hvis I ikke lige er golftyperne.

HUSK AT DER ER GRATIS ADGANG FOR ALLE UNDER 18 ÅR PÅ ARoS (o:

Se mere på aros.dk

Kategorier Tilføj ›

Musik og kunst
Museer/Udstillinger
Indendørs oplevelser
Efterårsferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 24. oktober 2021 kl. 10 - 17 .