Disney On Ice

Sk rmbillede 2018 01 22 kl. 12.12.29 primary article
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning
Se kort
Alle
mch.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Tag med til en fantastisk verden af Disney-magi, levendegjort på isen!

Luk op for non-stop sjov med fire fantastisk Disney-historier. Fra hvinende hjul til blå bølger, iskolde magiske verdener til det uendelige og endnu længere - din families bedste Disney-øjeblikke kommer til live med Disney On Ice præsenterer Fortryllende Verdener.

Bliv overrasket når Lynet McQueen, Bumle og besætningen på Disney / Pixars Biler udfører høj-hastigheds-stunts og -løb over isen, som du aldrig har set før! Dyk ned i eventyret om Den Lille Havfrues undersøiske kongerige, hvor Ariel, Prins erik og krabben Sebastian tryllebinder os med klassikeren "Gi' det kys".

Legetøjet er også tilbage i byen! Oplev Buzz Lightyear, Woody, Jessie og resten af Toy Story-banden, mens de forsøger at flygte fra de uregerlige unger i Sunnyside Dagplejen i deres mest dristige eventyr nogensinde!

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du være med til at indtage den vinterlige verden i Arendal med søstrene Anna og Elsa, samt vennerne Olaf og Kristoff fra Disneys Frost, hvor de lærer betydningen af ægte kærlighed.

Børn under 2 år har gratis adgang, Vær opmærksom på de at skal sidde på skødet og ikke har eget sæde.
Børn på 2 år og over PÅ SHOWDAGEN skal have deres egen billet og sæde.

Man må gerne medbringe ekstra sæde til børn - vis dog hensyn til at børn, der sidder bagved, også kan se.

Der er køligt i salen pga. isen, så husk varm påklædning.

OBS: For at der ikke skal være tvivl om, hvem der er en del af showet, gør vi opmærksom på, at det ikke er tilladt for publikum over 14 år at bære kostumer under forestillingen. Tøj og hatte/huer med Disney-motiver er mere end velkomne, så reglerne gælder kun for heldragter eller andet, der kan forveksles med officielle Disney-figurer.

Priser: 230-495 kr.

Se mere på mch.dk

Kategorier Tilføj ›

Andre arrangementer Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 18. februar 2018 kl. 10.30, 14.30 og 18.30.