Diaraby Jamm Festival 2019 | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Diaraby Jamm Festival 2019

Djf normal620
Godsbanen
Skovgaardsgade 3-5
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/0 kr.
godsbanen.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Kom og vær med til at fejre Afrika over tre dage med masser af dansevenlige koncerter serveret af lokale og internationale artister fra øverste hylde, sjove og udfordrende workshops for både børn og voksne med nogle af de dygtigste undervisere der kan opstøves, flotte danseshows til lækre livetrommer, krydrede afrikanske retter og marked med tøj og andre varer fra det afrikanske kontinent.

Alle er velkomne!

FOR BØRN

Diaraby Jamm Festival er for hele familien, derfor har vi sørget for nogle sjove aktiviteter for børnene. Moussa Diallo kommer og spiller en gratis koncert med musik, han har skrevet til filmen: ”Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn”. Vi får også besøg af Mamadou Tonde der er fantastisk til at få både børn og forældre til at danse. Jimmy Mhukayesango, der oprindeligt kommer fra Zimbabwe, kommer også og fortæller historier akkompagneret af det afrikanske instrument kalimba.

AFRIKANSK MARKED

I år arbejder vi sammen med Afrikansk Marked Aarhus, der lørdag og søndag kl.11-18 vil sørge for at man kan gå på opdagelse i mode, tekstiler og brugskunst fra det afrikanske kontinent.

Se hele programmet her: https://bit.ly/2IYLKpq

Se mere på diarabyjamm.org

Kategorier Tilføj ›

Festivaler

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 21. juni 2019 kl. Fredag d.21. fra kl. 19.30, lørdag d.22. og søndag d.23. fra kl. 11..