”Det store trommeshow ” & ”Sommer stomp” happening

Tro normal620
Dokk1
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/0 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Aarhus Musikskole præsenterer ”Det trommeshow” på Dokk 1, hvor byens store musikskole viser hvad de kan på trommefronten. Aarhus Musikskole inviterer samtidig alle byens skoler og daginstitutioner til at deltage i en udendørs ”Sommer stomp” happening , hvor vi prøver at mane det gode sommervejr frem!
Aarhus Musikskole pakker alle trommerne og drager afsted til Dokk1, hvor man kan opleve en fantastisk koncert med omkring 60 af musikskolens trommeelever fra 5-18 år, som viser et stort og flot tromme program. Til ”Det store trommeshow” præsenterer musikskolen naturligvis trommesættet, men der vil også være percussion band, marimba soloer, stomp, klassisk lilletromme og meget mere!
Efter koncerten afsluttes dagen med en udendørs ”Sommer stomp” happening, hvor alle i fællesskab prøver at mane det gode sommervejr frem med et stort og fyldigt stomp beat.
Stomp happening kommer til at foregå ved Bjørnen , og her kan alle der har lyst deltage. Musikskolens lærere styrer beatet, og musikskolens tromme elever bliver det solide tromme backing band, som holder sammen på det hele.
”Det store trommeshow”& ”Sommer stomp” happening er et tilbud til alle skoler og daginstitutioner i Aarhus, så vi håber på at rigtig mange vil være med eller kommer og ser på!

Gratis men kræver billet. Den del der forgår udenfor møder man bare op til.

Kategorier Tilføj ›

Biblioteker
Musik/dans

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt tirsdag d. 25. juni 2019 kl. 10-10:50.