Clean-up Aarhus - Samlet for Miljøet | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Clean-up Aarhus - Samlet for Miljøet

Fbcover normal620
Ceres Park
Stadion Allé 17
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/0 kr.
agf.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Under titlen Clean-up Aarhus – Samlet for miljøet inviteres du til en dag i skoven, hvor du, udover at blive udstyret med en officiel T-shirt samt gribetang og handsker til at samle affald op med, også kan se frem til en hyggelig lørdag med livemusik og stemning. Vi byder desuden på en gratis øl eller vand samt lidt at stille sulten med. Musikken leveres af Total Hip Replacement, et 7 personer stort band med Aarhus-rødder, som garanterer 100% godt humør.

Med arrangementet ønsker vi at gøre opmærksom på, at man også selv kan gøre noget, når vi taler om miljø og om en renere by, og at selv små skridt gælder. Så tag familien eller vennerne under armen og brug en lørdag i skoven, hvor vi sammen viser, at fodbold, ansvar, god stemning og miljø sagtens kan gå hånd i hånd.

Program:
10.00 Ankomst og uddeling af materialer til opsamling af affald.
10.30 Velkomst ved AGF chef for bæredygtighed og branding, Anne Jensen. Herefter får alle deltagere et kort over området og sendes ud på kombineret gåtur & clean-up.
12.00 Senest tilbage ved mødestedet, hvor man afleverer sit opsamlede affald, og herefter står den på hygge med livemusik og lidt at spise og drikke.
13.00 Tak for i dag

OBS. Tilmelding er bindende. Pga. Covid-19 er der begrænsning på antal deltagere, hvorfor det er meget vigtigt for os, at vi kan regne med din deltagelse. På forhånd tak.

Se mere på agf.dk

Kategorier Tilføj ›

Aktivitet

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 15. august 2020 kl. 10.00-13.00.