Cirkus Le Cirque Plein d’Air | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Cirkus Le Cirque Plein d’Air

Asset 1 normal620
Byparken
Vester Alle 3
8000 Århus C
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Aarhus Festuge inviterer alle børn, voksne og dem midt imellem, en tur i manegen, når det hyggelige cirkus Le Cirque Plein d’Air lægger vejen forbi Byparken

Le Cirque Plein d’Air er et lille fransk cirkus, hvor intimitet, nærhed og venlighed er i højsædet, og det kan mærkes, når de med forestillingen ’Baltringue’ byder indenfor til en fortryllende oplevelse, hvor alt er helt tæt på. Hvor alt kan ses og mærkes.

Oplev, hvordan du et kort øjeblik holder vejret, når akrobaterne begynder at kravle op og ned ad hinanden, hvordan du ligeså stille begynder at bevæge din krop fra side til side til cirkusmusikken, og hvordan du forundres, når en løve af træ og en søløve af metal pludselig indtager scenen.

’Baltringue’ er en forunderlig cirkusforestilling, der tager dig med på en rejse tilbage til barndommens drømme. Med forestillingen hylder Le Cirque Plein d’Air barndommen og inviterer unge som gamle til at udforske og ikke mindst udleve de eventyrlige drømme, vi alle har haft som børn.

Det er gratis at komme ind i jurten, der er åbent i det nævnte tidsrum. Selve karrusselturen kræver billet. Hver billet giver adgang til én karrusseltur. Max 15 personer på karrusellen ad gangen.
Man bliver lukket ind i jurten efter tur og man må gerne blive og høre musik, når turen er forbi. Man skal dog regne med et flow gennem jurten, så man kan ikke forvente at blive i den i 75 minutter. Forestillingen kører i loop et par gange i løbet af de 75 minutter.

Se mere på aarhusfestuge.dk

Kategorier Tilføj ›

Cirkus

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 07. september 2019 kl. 11-12.15 og 14-15.15.