Bliv bidt af havet i sommerferien! | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Bliv bidt af havet i sommerferien!

Kc underside 960x500 normal620
Kattegatcentret
Færgevej 4
8500 Grenaa
Se kort
Alle
95/175 kr.
kattegatcentret.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

ET HAV AF OPLEVELSER FOR BÅDE BØRN OG VOKSNE HELE SOMMERFERIEN!

200 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr venter på at bide sig fast for altid i sommerferien. Mærk gyset, når hajerne omringer dig og Danmarks eneste sandtigerhaj viser tænder. Forelsk dig i de nuttede sæler, fang en krabbe, der kan nappe, gi’ den gas på vandlegepladsen og kom helt tæt på de iskolde pingviner, når vores storslåede pingvinanlæg i to etager åbner i juli måned!

Vi ses til et hav af oplevelser og aktiviteter i sommerferien 2022!

SPÆNDENDE OG SJOVE AKTIVITETER DAGEN LANG I SOMMERFERIEN!
I sommerferien har vi nye oplevelser og aktiviteter på programmet dagen lang. Du kan blandt andet opleve masser af spændende fodringer! Oplev sælerne hapse sild og lære bogstaver i det store, udendørs sælanlæg, se dykkeren fodre et mylder af fisk i det kæmpestore Oceanarium, og oplev den fascinerende fodring og træning af hajerne i den store, tropiske hajtank.

NYHED: KOM TÆT PÅ ISKOLDE PINGVINER!
Åh, hvor har vi glædet os! I sommerferien 2022 (midt juli) slår vi endelig dørene op til vores storslåede pingvinanlæg i to etager. På førstesalen bliver du med garanti overvældet af pingvinernes kolde, larmende og lugtende verden. Nederst kan du nyde roen og det spektakulære syn, når de festklædte havdyr slår vingerne ud og flyver gennem vandet.

NYHED: HAV-EKSPERTEN MED OPLEVELSER FOR DE MINDSTE I SOMMERFERIEN!
Mød også Hav-eksperten, der nok skal få dig tættere på de forunderlige havdyr, end du nogensinde har været før! Og Hav-eksperten er også de mindstes ven, når han fra den 1. juli - 7. august allerede står klar fra kl. 9, hvor han med gejst og spas fortæller om forskellige dyrerekvisitter og små kendte dyr i akvarierne - og man må både se, spørge og røre!

GI' DEN GAS PÅ VANDLEGEPLADSEN - OG FANG DAGENS STØRSTE KRABBE!
I sommerferien kan du også lade børnene slå sig løs udenfor på legepladsen med de store havdyr, sandkasse og masser af vandsjov! Se også, om du er heldig at fange en krabbe, der kan nappe, når den store krabbefangstkonkurrence går løs!

ÅBENT 9-17 I SOMMERFERIEN
Hele sommerferien den 27. juni - 28. august har vi åbent helt frem til kl. 17. Og fra den 1. juli - 7. august slår vi allerede dørene op kl. 9!

Vi ses i sommerferien 2022 - du bliver bidt af havet!

Se mere på kattegatcentret.dk

Kategorier Tilføj ›

Tæt på dyr
Seværdigheder
Udendørs legepladser
Kulturhuse
Naturoplevelser
Museer og udstillinger
Indendørs legepladser
Parker og haver
Forlystelsesparker
Dagsture
Naturlegepladser
Sommerferien
På vandet
Naturparker

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 28. august 2022 kl. 9-17.