Barselsnetværk om “Puds karrierekompasset under din barsel” | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Barselsnetværk om “Puds karrierekompasset under din barsel”

Ibb mads h jmark normal620
Rambøll
Olof Palmes Allé 22
8200 Århus N
Se kort
Alle
0/280 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

I barselsnetværk Inspired Beyond Babies afholdes foredraget i marts om at indstille sit karrierekompas.

Vi får besøg af chefkonsulent i Djøf, Mads Højmark, som rådgiver, coach og underviser inden for employability, kompetenceafklaring, forandring, motivation, LinkedIn og Ledelse. De sidste små 10 år har fokus i stigende grad været talent- og karriereudvikling. Med udgangspunkt i hans erfaringer og ekspertise, vil Mads give indspark til, hvordan vi kan indstille vores karrierekompas.

Tag din baby med på armen og hør om hvad der skal til for at pudse karrierekompasset under din barsel. Prisen er inkl. forplejning til de voksne.

Foredraget:
Din barsel handler først og fremmest om kvalitetstid med den lille ny. Men derudover er den også en rigtig god anledning til at gøre dig tanker om dit arbejdsliv på den kommende bane.
Du har sikkert allerede fundet dig selv i gang med en række overvejelser, f.eks.: Hvem er jeg egentlig, når jeg returnerer fra min barsel? Vil jeg stadig det samme, som jeg ville tidligere? Hvad er det i det hele taget for et job, jeg vender tilbage til? Og kan jeg selv gøre noget for at påvirke dette? Hvordan kan jeg under min barsel arbejde på at komme til større klarhed? Hvordan sår jeg de rette frø i forhold til min fremtidige karriere? Osv.

Tilmeldingsfrist den 2o. marts 2019.

Kategorier Tilføj ›

Barsel

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 kl. Kl. 10-13.