Barselsnetværk om Potentialer, passion og ambitioner tegnet med tusch

B rn i byen mia normal620
OK a.m.b.q
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J
Se kort
Alle
0/280 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

I barselsnetværk Inspired Beyond Babies afholdes foredraget i november om at få sat potentialer, passion og ambition i højsædet. Vi kommer til at arbejde med den sorte tusch, som vil være vores ”magiske pen” - redskabet til at omsætte de mange tanker og ideer vi får undervejs ned på papiret. Bare rolig du får en kyndig vejledning i, hvordan du får stregerne ned på papiret og alle får en tusch udleveret.

I din barsel cirkulerer tanker og ideer i lind strøm, for du kan mærke, at det ikke er ”lige meget” hvilken vej/beslutning, du tager for dit fremtidige virke – ja, altså udenfor din nuværende vigtige titel som mor eller far. Der er noget, der ulmer i din ubevidsthed, styret af lysten til at ”være mere”. Og det er her i disse tanker, at de spirende frø til at kigge nærmere på, hvad du egentligt kan, ligger. Med kyndig vejledning fra Mia Sinding Jespersen bliver du gjort opmærksom på dine ”gemte” potentialer, og hvordan du får dine tanker ned på papiret.

Til foredraget får vi besøg af Mia Sinding Jespersen, som driver Selectedbyyou som hovedsageligt tilbyder tegnekurser til private og skoler, og ikke mindst er hun strategi -og procesudvikler for en række produktionsvirksomheder.

Tag din baby med på armen og få motivation, mod, inspiration og værktøjer til selv at komme i gang. Prisen er inkl. forplejning til de voksne.

Se mere på inspiredbeyondbabies.dk

Kategorier Tilføj ›

Barselscafeer

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt tirsdag d. 26. november 2019 kl. 10-13.