Barselsnetværk om ’Fremtidens arbejdsplads’ | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Barselsnetværk om ’Fremtidens arbejdsplads’

B rn i byen mille normal620
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand
Se kort
Alle
0/280 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

I barselsnetværk Inspired Beyond Babies afholdes foredraget i oktober om, hvorfor livet som remote medarbejder vil højne din livsglæde, gøre dig langt mere produktiv og hvorfor det både gavner dig og dine medarbejdere.

I foredraget vil du blive inspireret til, hvorfor det ikke altid er vigtigt at du arbejder fra 9-17, og hvorfor det er vigtigt at give sine medarbejdere frihed til at arbejde, når det passer ind i deres liv. Livet som remote medarbejder vil højne din livsglæde, gøre dig langt mere produktiv og hvorfor det både gavner dig og dine medarbejdere.

Vi får besøg af Mille Sjøgren, 43 år, Voiceover-artist i Millespeak, freelancejournalist, podcaster af ‘Den digitale Nomade’ og foredragsholder samt stifer af digital nomad living og forfatter til bogen Digitale Nomader. Mille har boet 7 år i udlandet, hvoraf hun det seneste år har rejst med rygsæk rundt i hele verden med sin familie (mand og to børn).

Tag din baby med på armen og få motivation, mod, inspiration og værktøjer til selv at komme i gang. Prisen er inkl. forplejning til de voksne.

Foredraget:
Hvad er en digital nomade, og kan jeg og mine medarbejdere også blive det? Mennesker, der arbejder andre steder end på kontoret, er ifølge flere undersøgelser mere glade og langt mere produktive end andre. Mille Sjøgren er gået hele vejen i remote work livsstilen, men 1-2 dage om ugen, kan sagtens skabe mere glæde og produktivitet hos dine medarbejder. Hun deler ud af sine erfaringer som digital nomade på 7 ende år.I foredraget vil du blive inspireret til, hvorfor det ikke altid er vigtigt at du arbejder fra 9-17, og hvorfor det er vigtigt at give sine medarbejdere frihed til at arbejde, når det passer ind i deres liv.

Tilmeldingsfrist den 25. oktober 2019.

Se mere på inspiredbeyondbabies.dk

Kategorier Tilføj ›

Barselscafeer

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt torsdag d. 31. oktober 2019 kl. 10-13.