Barselsnetværk om “Fra vision til virkelighed”

Malene wilkien b rn i byen normal620
Dansk Magisterforening Aarhus
Åboulevarden 23, 2.sal
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/280 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

I barselsnetværk Inspired Beyond Babies afholdes foredraget i september om mod til at realisere sine drømme og gå fra vision til virkelighed.

Vi får besøg af forfatter og foredragsholder Malene Wilken. Alt for mange har en drøm de gerne vil gøre til virkelighed – engang. Desværre får manglende mod og motivation, eller daglig drift tit lov til at bremse visionerne. Det vil Malene Wilken lave om på! Siden hun første gang realiserede en vild drøm, hun ikke havde forudsætningerne for at føre ud i livet, har Malene inspireret andre til at gøre det samme.

Tag din baby med på armen og få motivation, mod, inspiration og værktøjer til selv at komme i gang. Prisen er inkl. forplejning til de voksne.

Foredraget:
Alt for mange har en drøm de gerne vil gøre til virkelighed – engang. Desværre får manglende mod og motivation, eller daglig drift tit lov til at bremse visionerne. Det vil Malene Wilken lave om på! Siden hun første gang realiserede en vild drøm, hun ikke havde forudsætningerne for at føre ud i livet, har Malene inspireret andre til at gøre det samme.

Tilmeldingsfrist den 19. september 2019.

Se mere på inspiredbeyondbabies.dk

Kategorier Tilføj ›

Barselscafeer

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt onsdag d. 25. september 2019 kl. 10-13.