Bæredans (dans med din baby i bæreredskab)

Img 1939 2 normal620
Malling Sundhedshus
Stationspladsen 4A
8340 Malling
Se kort
Alle
0/550 kr.
malling-sundhedshus.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

BÆREDANS - Opstart i Malling (syd for Aarhus)

Trænger du til at få gang i kroppen oven på graviditet og fødsel? Elsker du at danse, og har du lyst til at bevæge dig til lækker musik, uden at bekymre dig om at få passet din baby? Så er Bæredans måske lige noget for dig...

Awayu Vikler v. slyngevejleder Christina Korsholm Mattson opstarter Bæredans i Malling Sundhedshus tirsdag d. 19. februar kl. 10-11. Forløbet er 6 gange og løber frem til 26. marts. Pris: 550 kr.

Gratis prøvegang: tirsdag d. 5. februar kl. 10-11.

Bæredans er blid motion, og du kan starte op, så snart du føler dig parat til bevægelse (med mindre din læge har rådet dig til andet). Vi lægger ud med blid opvarmning, laver basis balletøvelser med fokus på balance og kontrol af core, og så skal vi have pulsen op og smilene på til lækre rytmer. Vi danser med baby i bæreredskab - sover den lille, kan mor/far sagtens danse med alligevel 😉

Praktisk info:
- Tilmelding via awayuvikler@gmail.com
- www.awayuvikler.dk

- Holdet er småt og intimt, med plads til max 10 personer. Der er plads til både garvet og nybegynder, høj og lav og smal og bred. Målet er at have det sjovt med hinanden og vores børn, mens vi får bevæget kroppen.
- Kom i god tid, så du kan nå at amme/give mad, pusle og få dit barn i bæreredskabet.
- Påklædning: Let og luftigt. Det gælder både barn og bærer, da det kan være varmt at danse med vikle.
- Medbring din egen bæresele, strækvikle eller fastvikle. Har du ikke en, så skriv det ved tilmelding, for så er der mulighed for at låne.
- Husk vandflaske!
- Malling Sundhedshus ligger ved Stationspladsen lige overfor letbanens stoppested og bus 100 holder lige rundt om hjørnet. Er du i bil er der gratis parkering lige ved siden af, og barnevogne kan parkeres på rampen lige ind til vores lokale.

Er du i tvivl om hvorvidt Bæredans er noget for dig, så skriv endelig til awayuvikler@gmail.com eller via facebook

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

I form efter fødslen
Musik/dans
Barsel

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 kl. 10-11.