Allehelgensaften på Gammel Estrup | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Allehelgensaften på Gammel Estrup

0 normal620
Gammel Estrup Herregårdsmuseet
Randersvej 2
8963 Auning
Se kort
Alle
gammelestrup.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Den 31. oktober er det som bekendt Halloween, og Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum inviterer derfor til en (u)hyggelig aften på den gamle herregård. Her kan man høre alle historierne om spøgelserne på Gammel Estrup og måske ovenikøbet møde nogle af herregårdens tidligere beboere.

Halloween er jo blevet en folkelig tradition i Danmark i løbet af de seneste 20 år. Det er derfor oplagt for os at fortælle om spøgelserne på Gammel Estrup og sagnvæsner fra den danske folketro på netop denne aften. Vi slipper spøgelserne og de overnaturlige væsner fri, og publikum kan på den måde få en fornemmelse af, hvordan det må have føltes at leve på herregården før i tiden, hvor der var bælgmørkt i vinterhalvåret, og spøgelser, åmænd og elvere fik skylden for de uforklarlige fænomener og begivenheder, der opstod i folks hverdag, fortæller Marie Kirstine Elkjær, som er museumsinspektør ved Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum.

Praktisk

Man besøger herregården i hold kl. 17, 19 og 21. Der er begrænset plads, så bestilling er nødvendig på 8648 3001. Tilmeldingen åbner 1. oktober. OBS! DER ER NU UDSOLGT KL. 19 (10.10.19).

Betaling foregår i porten med kontanter eller mobile pay. Pris: 75 kr. Børn under 18 år: 25 kr. Institutioner og større grupper henvises til holdet kl. 21.

Al færdsel på området er på eget ansvar. Aldersgrænse i kælderen er 10 år.

Aktiviteterne i haven er udviklet i samarbejde med og af Østerskov Efterskole.

Se mere på gammelestrup.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Halloween

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt torsdag d. 31. oktober 2019 kl. 17-23.