Adventure Race på tværs af generationer | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Adventure Race på tværs af generationer

Ikskovbakken normal620
Vejlby-Risskov hallerne
Vejlby centervej 51
8240 Risskov
Se kort
Alle
0/0 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Glæd dig til en sjov dag med masser af motion og sved på panden, når Skovbakken inviterer dig til "Adventure Race på Tværs af Generationer": et stjerneløb, hvor det gælder om hurtigst muligt at finde vejen mellem en række check points, idet holdet undervejs møder forskellige opgaver, som skal løses eller gennemføres i fællesskab med dit hold.

På dagen er der skruet op for bevægelsen og samarbejdet mellem generationer og ned for konkurrenceelementet, men selvfølgelig vil der være præmier til vindere og flotte præstationer i løbet af dagen :-)

Program:
Kl. 10.00 Check-in og kortudlevering (kom i god tid)
Kl. 10.30 Briefing af baneforløb og regler
Kl. 10.50 Startopgaven introduceres og løbet skydes i gang
Kl. 13.30 Mål lukker og efterfølgende fællesafslutning, hvor Skovbakken er vært med lidt mad og drikke til alle deltagere.

Der er ingen deltagerkrav, men det er en fordel at have en fra hver af de tre generationsklasser: børn (0-18 år), unge (19-50 år) og seniorer 50+ med på holdet.😉

Tilmelding: husk at melde hele holdet til på aw@skovbakken.dk med angivelse af navn og fødselsår på alle deltagere. Hvis du gerne vil deltage, men ikke har et komplet hold, finder vi et hold til dig.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Småbørnsmotion
Motion

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 30. august 2020 kl. 10 - 14.