Aarhus Walk 2019

Aarhus walk 220718 065 normal620
Ingerslevs Boulevard
Ingerslevs Boulevard
8000 Århus C
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Næste søndag den 28. juli finder den anden udgave af Aarhus Walk sted inden AGF spiller sin første hjemmekamp i sæsonen. Dermed gentages sidste år succes med flere tusind århusianere, der varmede op til sæsonens første kamp i festlige og hyggelig rammer på Ingerslevs Boulevard og derefter gik sammen langs den ikoniske akse til sæsonens første hjemmekamp på Ceres Park.

Også i år bliver Aarhus Walk et arrangement for hele familien, som starter på Ingerslevs Boulevard kl. 13, hvor borgmester Jacob Bundsgaard åbner pladsen. Her vil der være hoppeborge og anden underholdning til de mindste, der også kan møde Aros og høre den fra MGP så populære Mille på scenen ca. kl. 14.

Efter blandt andre Bogfinkevej også har været på scenen på pladsen ved Ingerslevs Boulevard og den nærliggende Sankt Lukas Kirke har holdt en andagt er det tid til at gå til Ceres Park, når cheftræner David Nielsen sætter Aarhus Walk 2019 i gang.

Til den efterfølgende kamp er der gratis adgang for børn under 15 år. Dermed er AGF den Superligaklub i Danmark, hvor det er billigst for en familie med to børn og to voksne at komme til fodbold. 200 kr. slipper familien for i alt.

Aarhus Walk 2019 varer fra kl. 13 til 15 på Ingerslevs Boulevard i Aarhus. Selve walken starter kl. 15 og AGF’s kamp mod FC Midtjylland starter kl. 16.

Se mere på agf.dk

Kategorier Tilføj ›

Musik/dans
Underholdning

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 28. juli 2019 kl. 13-15.