Aarhus Mini Maker Faire 2019 | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Aarhus Mini Maker Faire 2019

Original normal620
Dokk1
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/0 kr.
dokk1.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

No-tech, low-tech og high-tech på Dokk1 i efterårsferien!

Skyd ferien i gang med Aarhus Mini Maker Faire – en stor gør-det-selv festival for hele familien. Om du kan lide at tegne manga, bygge robotter, strikke eller køre sofaræs, så har vi det hele.

Den første weekend i efterårsferien er Dokk1 fuld af stande og workshops, hvor du kan se seje opfindelser, lære hvordan de virker - og prøve at lave dem selv. Du behøver hverken at være teknisk begavet eller handy for at deltage, bare du har lyst til at have det sjovt og lege med. Og der er gratis entré hele weekenden.

På Mini Maker Faire kan du både opleve ny teknologi og old school håndværk. Prøv for eksempel at programmere en tegne-bot og designe øreringe af ægte blomster. Du kan også nørde med bogbinding, Arduino og Micro:bits, lave 3D scanninger med din mobil og blive klogere på cybersikkerhed. Du kan bygge skibe og instrumenter (og sætte lyd til!), opleve en Tesla Coil og droneflyvning og få en hennatatovering. Og du kan sy interaktivt tøj og signaldæmpende tasker til mobilen, designe fede stofposer, møde en kosterobot og prøve at lasercutte.

Se mere på aarhus.makerfaire.com

Kategorier Tilføj ›

Biblioteker
Aktivitet
DIY

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 13. oktober 2019 kl. 10-16.