ÅRETS BØRNEHJÆLPSDAG 2019 I AARHUS | Børn i byen - hvad skal vi lave?

ÅRETS BØRNEHJÆLPSDAG 2019 I AARHUS

Leg boernehjaelpsdag aarhus 2019 foto per frahm thomsen 2018 850x480 acf cropped normal620
Rådhusparken
Rådhusparken
8000 Århus C
Se kort
Alle
0/0 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Søndag den 5. maj 2019 er det ‘Årets Børnehjælpsdag‘. I den forbindelse står Børnehjælpsdagen bag et velgørende arrangement kl. 10:30-13:00 i Rådhusparken, Aarhus, for både børn og voksne.

Slip 500 brevduer fri. Vær med til at lege og drømme i den gode sags tjeneste!

Mød også Børnehjælpsdagens kendte ambassadører: komikeren Karsten Green og rapperen ‘Jøden’.

Det er GRATIS at deltage og tilmelding er ikke nødvendigt. Bare kom!
BEMÆRK: Der er lækre goodiebags til de første 150 fremmødte børn (2-12 år).

Årets Børnehjælpsdag 2019 er en hyldest til anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Børnene og de unge bor typisk hos plejefamilier eller på børnehjem – og vokser op uden deres forældre i hverdagen. På trods af en svær barndom så har de unge mennesker mange (fremtids)-drømme, der fortjener at blive set, hørt og anerkendt.

PROGRAM (KL. 10:30-13:00):
SLIP 500 BREVDUER FRI – OG VIND ÅRSPLAKAT!
Vær med til et såkaldt ‘dueslip’, hvor vi sender 500 brevduer til vejrs præcis kl. 11:00. Alle brevduer har et nummer og en elektronisk sender. Du kan få dit eget ‘due-nummer’ og være med i konkurrencen om hvilke 20 duer, der kommer først i mål. Duerne er trænet til at flyve til en specifik lokation (målet) – og senderen registrerer flyvetiden. Kl. 12:00 offentliggør vi hvilke 20 duer, der har de bedste flyvetider – og dermed hvilke 20 ‘due-numre’, der er vindere. Dueslippet udføres professionelt under ledelse af De danske Brevdueforeninger.

FÅ ET DUE-NUMMER: Fra kl. 10:30-11:00 kan du hente ‘due-numre’ i Børnehjælpsdagens stand. Der er max. 1 due-nummer pr. person, og det er gratis. Er du blandt de 20 heldige vindere i konkurrencen (se ovenfor), kan du hente din præmie direkte i standen. Præmien er Børnehjælpsdagens Årsplakat 2019 – signeret af kunstneren Anna Jacobina Jacobsen. Præmien eftersendes ikke, hvis du har forladt arrangementet i Rådhusparken.

GRATIS ‘DRØMME-BALLONER’
Vi uddeler gratis ‘drømmeballoner’ til alle! Inde i ballonerne ligger små sedler med beskrivelser af anbragte børn og unges drømme. Børnehjælpsdagen opfylder løbende disse drømme gennem projektet ‘Drømmebanken’. Tag en ballon med hjem, spræng den og bliv klogere på, hvad anbragte børn og unge i Danmark drømmer om! Du kan samtidig støtte ‘Drømmebanken’ og deltage i en konkurrence. Læs mere på bagsiden af den seddel, der ligger inde i ballonen.

AKTIVITETER PÅ PLÆNEN
Børn og barnlige sjæle kan deltage i sjove aktiviteter og lege, som frivillige fra Børnehjælpsdagen afvikler på græsarealet. Der vil for eksempel være leg med faldskærm, hullahopringe og ‘hurtige kartofler’.

LAV DIT EGET FINGERDUKKEMONSTER
Kom forbi en hemmelig klubs monstermutantlaboratorium og flik et frygteligt fingerdukkemonster sammen ved hjælp af en højst videnskabelig stempelsamling. Når dit muterede monster er færdigt, kan du lade det gå amok i Aarhus og se om det kan smadre byens seværdigheder. Støttet af Børnekulturhuset i Aarhus.

ET HAV AF SÆBEBOBLER
Leg med tusindevis af flotte sæbebobler, der bliver dannet af en smart sæbeboblemaskine. Du kan også deltage i nogle spil og en konkurrence. Det er Boblberg.dk, der står for disse fine aktiviteter.

ANSIGTSMALING
Vi maler børnenes ansigter med fine, festlige og farverige motiver.

OPLEV OG KØB ÅRSPLAKATEN 2019
Børnehjælpsdagens Årsplakat 2019 bliver offentliggjort den 5. maj. Den danske illustrator Anna Jacobina Jacobsen har skabt årets smukke motiv med afsæt i ‘håb og drømme’. Køb en Årsplakat i vores lille stand. BEMÆRK: Årsplakaten 2019 kan også købes online fra den 5. maj 2019.

Se mere på bhd.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 05. maj 2019 kl. 10:30-13.