Børn i byen Klubben
Børn i byen Klubben

Strick Moms

2017 07 04 sundhedsstyrelsen genrefotos 0039 e1503661765705 1024x764
20%
E-mail
16-99 år
Spar 20% med Børn i byen Klubben

Får 20% rabat på personlig træning eller på Strick Moms forløb.

STRICK MOMS er en afdeling i træningsfirmaet Strick Performance som er et af københavns førende indenfor personlig træning, firmatræning, løbeklubber, træningsforedrag og meget andet. Strick moms tilbyder træning til mødre både inden og efter de har født. Med kompetente specialister indenfor fødsel, kost og træning har de sammensat 2 forløb som tager hånd om dig og din træning enten som gravid eller nybagt mor. Træningsforløbene indeholder 7 faste træninger med en lille gruppe, så der er plads til jeres individuelle behov. Desuden udarbejder de et hjemmetræningsprogram til dig som lektie samt vil de under forløbet have fokus på dine madvaner hvor en kostvejleder vil se på din kostlogbog og give dig den vejledning og opskrifter du har brug for i en sund, travl hverdag med træning og børnefamilien.

Forslag:
Start med et GRAVID-forløb og gå videre med et MOR-træningsforløb efter baby er kommet til verden. På den måde kender I hinanden før og efter baby, hvilket giver et stærkt sammenhold og kan bruges som mødregruppe med fælles interesse for træning og sundhed.

Læs mere HER.

Du skal være medlem af klubben – og logge dig ind – for at se hvordan du opnår klubrabatten. Vil du gerne være medlem? Læs mere her.

Vi kender ikke til nogle arrangementer 30. November. Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
Join us

Vil du være med?

  • Masser af rabatter og VIP lagersalg
  • Særlige events for medlemmer
  • Lækkert velkomsttilbud, når du melder dig ind
  • Rabat på oplevelser, cafeer, isbarer og butikker
Kun 44 kr./mdr
6 mdr. binding