Børn i byen Klubben
Børn i byen Klubben

Parties

Sk%c3%a6rmbillede 2020 10 29 kl. 12.13.41
20%
Få 20% rabat på Parties.dk

Børn i byen klubmedlemmer får 20% rabat på webshoppen Parties.dk.

www.parties.dk er til, for at gøre det nemmere for forældre at sørge for underholdning til deres børn. Det kan være til børnefødselsdage, legeaftaler, som hygge til børnene der deltager ”ved voksnes fester”, til konfirmationen eller bare til en weekend hvor man søger noget hyggelig sjov derhjemme.

Der er færdiglavede skattejagter og quizzer i webshoppen – og de er alle indtalt af skuespiller Esben Dalgaard (kendt som “Grot” fra Tinkas Julekalender, faderen i “Juleønsket” og politimanden i DR Ultra’s “Skyldig”), hvilket giver en gennemført og rigtig god oplevelse for alle.

Og nå ja: Fik vi nævnt at det er MEGA nemt? Du køber i shoppen, har produkt med det samme i din inbox, og så er det ellers bare om at hygge.

Gratis lyd-julekalender
www.parties.dk har lavet en gratis lyd-julekalender for børn og barnlige sjæle. Den handler om Detektivbureau X der skal redde den stjålne æbleskiveopskrift og dermed redde årets julefest. Ja, redde hele julen faktisk! Julehistorien er indtalt af Esben Dalgaard i 24 afsnit – og illustreret af Fru Larsens tegneskole. De 4 søndage i advent vil der desuden være nogle hyggelige opgaver, som knytter sig til historien om æbleskivemysteriet.

Du kan følge med i julekalenderen på Instagram profilen @parties.dk, og hvis du følger rigtig godt med, så kan du d. 25. december deltage i konkurrencen om en lækker nytårskurv.

Du skal være medlem af klubben – og logge dig ind – for at se hvordan du opnår klubrabatten. Vil du gerne være medlem? Læs mere her.

Vi kender ikke til nogle arrangementer 15. October. Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
Join us

Vil du være med?

  • Masser af rabatter og VIP lagersalg
  • Særlige events for medlemmer
  • Lækkert velkomsttilbud, når du melder dig ind
  • Rabat på oplevelser, cafeer, isbarer og butikker
Kun 44 kr./mdr
6 mdr. binding